Topgolf

Koop nu al tickets voor de Challenge Trophy

Het succes van het Big Green Egg Open is nog niet weggeëbd of de ogen zijn al weer gericht op een volgend toernooi waar topgolf een brug slaat naar de jeugd: de B-NL Challenge op The Dutch (26-29 augustus). Tickets zijn al te koop.

>Koop nu al tickets voor de B-NL Challenge Trophy<

 

Het toernooi wordt door de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie, Golf Team Holland en de Koninklijke Belgische Golf Federatie georganiseerd en maakt deel uit van de Challenge Tour.  In dat circuit maakt dit seizoen een aantal Nederlanders zijn opwachting. Daan Huizing won recent nog een toernooi en lijkt daarmee via de Challenge Tour op weg te zijn naar de European Tour. En ook Robbie van West heeft een speelkaart voor de Challenge Tour. Daarnaast kunnen jonge Nederlandse professionals dankzij invitaties ervaring opdoen op dit niveau.

Ambitie

Net als het Big Green Egg Open wordt het B-NL Challenge gecombineerd met een teamevent waarvoor jeugdspelers voor worden uitgenodigd. Het succes van afgelopen week heeft NGF-directeur Jeroen Stevens alleen maar gesterkt in de opvatting dat deze opzet het mes aan twee kanten doet snijden. ‘We hebben de ambitie om beide toernooien voor langere tijd te organiseren. In Arnhem heb ik van de internationale speelsters alleen maar lof over dit concept gehoord. Volgend jaar kunnen we het vrouwentoernooi hopelijk met veel publiek organiseren. In augustus hopen we dat we bij de B-NL Challenge geen beperking op aantallen toeschouwers hebben en ook leuke side-events voor het publiek kunnen organiseren. We zijn de ticketverkoop daarom al gestart.’

Meer weten over het toernooi? Ga dan naar de toernooiwebsite, waar je ook al tickets kunt bestellen.

 

Lees meer over
Challenge Tour Topgolf