Nieuws

'Onbegrijpelijk! Mijn vrouw heeft een lagere handicap!'

Hoe kan het dat mijn handicap zo is gestegen? In aflevering 10 van Podje Golf spreken Gerard Louter en Sietse Herrema met Myrte Eikenaar van de NGF over het nieuwe handicapsysteem dat op 1 maart wordt ingevoerd.

In de 10de aflevering van 'Podje Golf' bereiden Gerard Louter en Sietse Herrema zich mentaal voor op de komst van het Wereld Handicap Systeem. Myrte Eikenaar van de NGF is te gast en beantwoordt een aantal vragen die bij veel golfers leven over het nieuwe handicapsysteem. Hoe kan het dat er zoveel handicaps omhoog gaan en is het aan te raden om je handicap zelf na te rekenen? Naast de column van Ibtihal Jadib zijn er ook weer golfballen te winnen met het 'Golfgeluid'. Luister nu aflevering 10 van 'Podje Golf'!

Win golfballen met het golfgeluid!

Luister nu aflevering 10 van 'Podje Golf'!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Lees meer over
Podcast Instructie