Nieuws

'Beter golfen? Het is allemaal mentaal!'

In een nieuwe aflevering van Podje Golf gaat het over de 'mental game', oftewel de uitdagingen die je in je hoofd tegenkomt als je gaat spelen. Mental coach Floris is te gast om Gerard en Sietse 'tussen de oren' te helpen. Ook is er weer een column en kan je golfballen winnen met het golfgeluid!

Hoe mentaal is golf eigenlijk? In een nieuwe aflevering van Podje Golf spreken Gerard Louter en Sietse Herrema met mental coach Floris Vos. Wat kan je doen aan die angst voor de waterhindernis? En hoe ga je om met verwachtingen? Natuurlijk is er weer een column van Ibtihal Jadib, zijn er golfballen te winnen met het golfgeluid en maken de mannen de winnaars bekend van de Podje Golf hoodie!

Raad het golfgeluid en win golfballen!

Luister nu naar Podje Golf!

Podje Golf is te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (klik op een van de logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

 

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Waar gaat Podje Golf over?

De podcast van GOLF.NL is er voor iedereen die ook maar ‘iets’ met golf heeft. Topgolf is een onderdeeltje, maar veel belangrijker zijn de onderwerpen waarmee de gewone golfer in deze sport te maken krijgt. Vaker en beter willen golfen, de golfbaan als tweede thuis, golfen met familie en vrienden, de regeltjes van golf, het handicapsysteem, de frustratie die op de loer ligt, het plezier dat je aan golf kunt beleven en ga zo maar door. Ook is er iedere aflevering een voorgelezen column van Ibtihal Jadib die recent is begonnen met golf.

Lees meer over
Podcast