Nieuws

'Hoe exclusief is golf in Nederland?'

Luister de vierde aflevering van Podje Golf, de podcast van GOLF.NL. Gerard Louter en Sietse Herrema praten over de meest exclusieve golfclub ter wereld: Augusta National Golf Club, de baan van de Masters. Zijn er nog exclusieve golfclubs in Nederland? En wat is eigenlijk de duurste golfclub van Nederland? Luister ook als je een Podje Golf hoodie wilt winnen!

Het is Mastersweek! Gerard Louter en Sietse Herrema praten in Podje Golf #4 over wat het grote golftoernooi zo bijzonder maakt. Augusta National Golf Club - de baan in Amerika waar de Masters elk jaar gespeeld wordt - is misschien wel de meest exclusieve golfclub ter wereld. Hoe zit dat in Nederland? Zijn er hier nog exclusieve golfclubs en wat is de 'duurste baan van Nederland'?

Win een Podje Golf hoodie en golfballen!

Natuurlijk is er in de nieuwe 'show' ook weer een column van Ibtihal Jadib. Minstens zo mooi: we hebben niet 1 maar zelfs 2 prijsvragen! Luister 'Podje Golf' om kans te maken op de speciale Podje Golf hoodie die we namens Jumbo Golf mogen weggeven. In de nieuwe rubriek 'het Golfgeluid' maak je kans op golfballen. Er is veel te winnen, luisteren dus!

Luister nu naar Podje Golf!

Podje Golf is te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (klik op een van de logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via redactie@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Waar gaat Podje Golf over?

De podcast van GOLF.NL is er voor iedereen die ook maar ‘iets’ met golf heeft. Topgolf is een onderdeeltje, maar veel belangrijker zijn de onderwerpen waarmee de gewone golfer in deze sport te maken krijgt. Vaker en beter willen golfen, de golfbaan als tweede thuis, golfen met familie en vrienden, de regeltjes van golf, het handicapsysteem, de frustratie die op de loer ligt, het plezier dat je aan golf kunt beleven en ga zo maar door. Ook is er iedere aflevering een voorgelezen column van Ibtihal Jadib die recent is begonnen met golf.

Lees meer over
Interviews Topgolf Masters