Nieuws

Win deze Odyssey Triple Track putter

Calum Shinkwin won vorige week dankzij een ongelofelijke eagle-putt het Cyprus Open. En de putter waarmee hij dat deed geeft GOLF.NL weg! Lees de instructies en maak kans op de Odyssey Triple Track putter plus drie dozijn Callaway Triple Track golfballen.
Beeld: Callaway Golf

Beeld: Callaway Golf

'Ik was net zo geschokt als iedereen. Van daar uitholen was eigenlijk één op een miljoen', aldus Callum Shinkwin, die vorige week op de European Tour het Cyprus Open won met een fabelachtige putt voor eagle op zijn 72ste hole, om vervolgens in de play-off toe te slaan voor de zege...

En dan nog mooier nieuws: de putter waarmee hij dit deed - de Odyssey Triple Track - kan jij winnen! Doe mee met onderstaande Instagram actie (klik op de foto en lees de instructies) en maak kans op deze mooie putter inclusief 3 dozijn Triple Track golfballen.

🏆 WINACTIE 🏆 Afgelopen weekend won @callumshinkwin het @cyprusopen. Hij speelde met de Odyssey Triple Track Double Wide Putter en de Triple Track golfballen. Om zijn overwinning te vieren, mogen we namens @callawaygolfeu en @odysseygolfeu deze putter weggeven aan een van onze volgers, inclusief 3 dozijn (!) Triple Track golfballen. Meedoen is simpel en kan tot en met a.s. maandag 9 november 17.00 uur. 👉 Tag twee vrienden aan wie je dan ook een dozijn golfballen uitdeelt 😉! Dan houd je zelf nog een dozijn over. 👉 Volg @golfnl, @callawaygolfeu en @odysseygolfeu Voorwaarden: De winactie eindigt per maandagmiddag 9 november 17.00 uur. We selecteren 1 winnaar uit alle deelnemers via Instagram. Succes!

Een bericht gedeeld door GOLF.nl (@golfnl) op

Lees meer over
Equipment Prijsvraag