KLM Open

Audi verbindt zich aan het KLM Open

Audi verbindt zich als duurzame mobiliteitspartner aan het KLM Open 2020. Bij de 101ste editie van het prestigieuze golftoernooi op Bernardus Golf worden e-tron-modellen als courtesy car en hole-in-one prijs ingezet.

Bij het KLM Open geeft Audi samen met Pon Business Mobility inhoud aan het begrip ‘duurzame mobiliteitspartner’ met de inzet van de courtesy cars, die Audi voor de deelnemende golfprofessionals en de organisatie. Naast Audi’s plug-in hybride-modellen gaat het merk ook de 100 procent elektrisch aangedreven e-tron-modellen gebruiken.  

Hole-in-one

De eerste speler die tijdens het KLM Open, dat van 17-20 september wordt gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt, een hole-in-one maakt, wint ook een e-tron model. De overeenkomst met Audi sluit volgens toernooidirecteur Daan Slooter aan bij de ambities van de organisatie. ‘Het KLM Open is een van de meest duurzame sportevenementen van Nederland. Met Audi en Pon Business Mobility zijn we nu in staat om de meest duurzame vormen van mobiliteit te faciliteren en aan te bieden.’
Audi is is geen onbekende in de golfsport. Het automerk ondersteunt onder meer Nederlands beste golfers Joost Luiten en Anne van Dam.

Over het KLM Open

De 101ste editie van het KLM Open wordt van 17 tot en met 20 september 2020 gespeeld op Bernardus Golf in Cromvoirt, nabij Den Bosch. Het KLM Open wordt sinds 2004 georganiseerd door TIG Sports en ondersteund door titelsponsor KLM en partner ING Private Banking.

Lees meer over
KLM Open