Advertorial

Golfkring Het Rijk wordt #Het Rijk Golf

In 15 jaar is Golfkring Het Rijk uitgegroeid tot de succesvolle digitale vereniging van Het Rijk Golfbanen. Een mooi moment om dit succes verder uit te bouwen met een moderne nieuwe naam en logo.

De naamsverandering is op 1 maart doorgevoerd. #Het Rijk Golf is de nieuwe naam en tevens ook het logo, waarmee de verbinding met de prachtige banen van Het Rijk wordt onderstreept en die duidelijk maken dat de vereniging onderdeel is van Het Rijk Golfbanen. Met een knipoog naar het, deels, online karakter. Vernieuwd, met de vertrouwde service en voor iedere golfer veel voordeel en leuke wedstrijden.
Het Rijk verbindt. Leden van #Het Rijk Golf genieten met korting op alle banen van Het Rijk Golfbanen. #Het Rijk Golf is er voor iedere golfer, van startende tot gevorderde golfers.

Speciale maartactie

Om de naamsverandering te 'vieren' is er een speciale actie; word in maart lid van #Het Rijk Golf voor slechts € 29,50 en ontvang als tegenprestatie een 9 holes greenfee voor de banen van Het Rijk cadeau! Zo profiteert u direct van alle voordelen en kunt meedoen aan de gezellige eerste Tourwedstrijd van #Het Rijk Golf op 18 april 2020 op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Meld u vandaag nog hier aan.

Lees meer over
Banen