Golfreizen

Oproep: Wat zijn jouw vakantieplannen?

Jouw zomervakantie ziet er vast anders uit dan je aan het begin van dit jaar had bedacht. In Nederland blijven is nu een logische optie. Wat zijn je (golf)vakantieplannen?

Ga jij deze zomer Nederland als vakantieland ontdekken? Of specifieker: als golfvakantieland? Wij zijn benieuwd naar jullie plannen! Nu door de coronamaatregelen een buitenlandse trip misschien minder voor de hand ligt, zijn er vast veel golfers die de mogelijkheden in eigen land bekijken. Heb jij het al bedacht? Lekker met de kinderen naar een bungalowpark of camping met een golfbaan om de hoek? Of een ‘roadtrip’ (al dan niet met camper) langs de mooiste banen? Een ‘culinaire’ golfrondreis met diners langs de baan in toprestaurants? Of zoek je een vaste plek met de veel golfbanen in de buurt die je allemaal gaat spelen? Een week lowbudgetgolf?

 

We vinden het leuk om jullie vakantieplannen te horen! Stuur een e-mail naar redactie@golf.nl met in het kort hoe je geplande golfvakantie in Nederland eruit gaat zien en we nemen contact met je op. 

 

Lees meer over
Reizen