Nieuws

Steunactie: nu ook juniorpolo's!

Er is nu een gelimiteerd aantal juniorpolo's toegevoegd aan de webshop van de actie #supportervangolf. De NGF startte deze hulpactie voor golfbanen en -clubs twee weken geleden zodat ook golfers ‘hun steentje kunnen bijdragen’ aan de golfsport.

De webshop is aangevuld met de limited edition juniorpolo's. Op de speciale actiepagina, waar je ook in de webshop de polo's voor volwassenen kunt bestellen, vind je meer informatie over alle lopende acties. 

Juniorpolo's

De juniorpolo's zijn net als de polo's voor dames en heren van het merk FootJoy. Met de aanschaf voor € 44,95  inclusief verzendkosten (normale verkoopprijs van deze leuke polo in hoogwaardige kwaliteit is € 54,95) steun jij de actie én dus de golfsport in Nederland. De hashtag #supportervangolf is op de mouw geborduurd. Daarmee laat jij zien dat je de golfsport een warm hart toedraagt. Bovendien kun je deze polo met trots dragen op de golfbaan. 

Steun de actie en koop hier jouw #supportervangolf juniorpolo 

Financiële schade is enorm

De golfsport heeft zwaar te lijden onder de coronacrisis. Dat de golfbanen per maandag 11 mei weer onder aangepaste omstandigheden geopend kunnen worden voor alle leeftijdscatagoriën betekent helaas niet dat de financiële schade direct is rechtgetrokken. De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie heeft besloten om de #supportervangolf actie voorlopig nog te laten doorlopen. In de webshop is per 8 mei dus een aantal producten toegevoegd.

Op de speciale actiepagina, waar je ook in de webshop de polo kunt bestellen, vind je meer informatie over de actie.

Steun de actie en koop hier jouw #supportervangolf producten

Naar de webshop

 

 


Lees meer over
NGF