Nieuws

Steun de golfsport, koop magazine!

Ten behoeve van de hulpactie van de NGF heeft de redactie van GOLF.NL een speciaal online magazine gemaakt waar we eenmalig een kleine bijdrage voor vragen. De opbrengst komt ten goede aan de golfclubs en -banen.

De redactie van GOLF.NL heeft een speciaal online magazine uitgebracht in het teken van 'golfsport in coronatijd'. Middels de actie #supportervangolf kun je nu voor slechts € 1,50 dit 70 pagina's tellende e-magazine kopen (en downloaden).

In het e-magazine staan onder meer een interview met NGF-directeur Jeroen Stevens over de golfsport en de coronacrisis, interviews met baaneigenaren, golfpro's, een verslag van een werkdag in april van een greenkeeper, de column van Gerard Louter, tips voor straks en prachtige foto's van banen, waar je nu nog niet terecht kan, maar hopelijk heel snel weer een rondje kan spelen. De opbrengst van het magazine (€ 1,50  minus € 0,29 transactiekosten (Mollie) + 9% BTW) komt ten goede aan de steunactie voor golfclubs en -banen.

Eerder werd deze steunactie al gelanceerd met een unieke golfpolo, de verkoop van een speciaal golfshirt van FootJoy voor €49,95 inclusief verzendkosten (normale verkoopprijs van deze leuke polo in hoogwaardige kwaliteit is € 69).

Koop nu het speciale online magazine van GOLF.NL

Naar de webshop

 

Waarom deze actie?

De golfsport heeft zwaar te lijden onder de coronacrisis. Golfclubs en -banen zijn al langere tijd dicht en die periode duurt, zoals het er nu naar uitziet, ten minste nog tot en met 19 mei. Beramingen wijzen uit dat de ‘schade’ tot 6 april al 10 miljoen euro bedroeg en elke maand daarna bij handhaving van sluiting 20 tot 25 miljoen euro zal bedragen. En dat terwijl de maandelijkse uitgaven hetzelfde, zo niet hoger zijn. 

Alle golfers in Nederland hebben er baat bij dat het golfaanbod blijft zoals het nu is en willen uiteraard dat de prijs voor een rondje golf niet noodgedwongen flink wordt opgeschroefd. Daarom willen we als golffederatie de helpende hand bieden door een gezamenlijke actie op te zetten, waarvan de netto-opbrengst naar rato onder de golfclubs en -banen wordt verdeeld. Zodat er hopelijk straks voor de golfers niet al te veel verandert, wanneer deze crisis achter de rug is en wij weer kunnen genieten van de sport, die wij allemaal zo liefhebben.  

Op de speciale actiepagina, waar je ook in de webshop de polo kunt bestellen, vind je meer informatie over de actie. Naar de webshop

 

Lees meer over
NGF