Nieuws

Wat ga je doen deze vakantie? Golfen!

De golfbanen zijn weer open en er wordt volop gespeeld. Blijf jij deze zomer in eigen land en zoek je nog een leuke vakantiebesteding? Veel banen en clubs hebben nu aanbiedingen.

Aanbiedingen voor de golfer!

Wij stellen een overzicht samen van alle acties op de golfbanen en bij golfclubs. Door het coronavirus lag het golf enkele maanden stil, maar inmiddels zijn alle banen weer open en worden golfers met open armen ontvangen. Wij helpen graag om de banen en clubs zo onder de aandacht te brengen en de golfer op de hoogte te houden van acties bij hem of haar in de buurt. Want er moet natuurlijk gewoon lekker veel gegolft worden de rest van het jaar!

Heeft jouw baan een zomeractie voor 2020? Wij horen het graag! Laat het weten via redactie@golf.nl.

Let op:

  • De acties moeten online vindbaar zijn (via een websitelink). 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Drenthe

Golfparc Sandur (Emmen)

Bij Golfparc Sandur krijg je vijf greenfees voor negen holes voor de prijs van vier à 100 euro. En vier greenfees voor achttien holes voor de prijs van drie à 100 euro.

Meer info

Country Golf Ees

Bij het vijftienjarige Country Golf Ees kun je de rest van het jaar voor 275 euro lid worden met alle voordelen van dien. Daarnaast is er de rest van het jaar het shortgolfarrangement: negen of achttien holes golfen en daarna schnitzel of saté met frites en gemengde salade voor 32,50 euro.

Meer info

Drentse Golfclub De Gelpenberg (Aalden)

Op De Gelpenberg, dat haar vijftigste verjaardag viert dit jaar, kun je in de maanden juni tot en met augustus achttien holes spelen voor 50 euro, mits je starttijd na 13.00 uur is. Dat is inclusief een kopje koffie met wat lekkers bij aankomst en een lustrumplankje met heerlijke hapjes en snacks per persoon na de ronde. Je kunt ook voor de rest van 2020 lid worden voor 50 euro per maand.

Meer info

______________

Flevoland

Openbare Golfclub Dronten

Voor 179 euro kun je onbeperkt golf spelen in de maanden juli & augustus.

Meer info

Shortgolf Swifterbant

Shortgolf Swifterbant heeft een driemaandenaanbieding waarmee je elke dag kunt golfen voor slechts 99 euro. Bij het driemaandenlidmaatschap kun je gebruikmaken van een gratis golftraining in groepsverband die wordt gegeven door golfpro Lawrence Möger.

Meer info

______________

Gelderland

Golfcentrum De Batouwe

Bij Golfcentrum De Batouwe in Zoelen is er een speciaal tarief voor zomeravondgolf. Bij een starttijd na 17.00 uur betaal je van maandag tot en met donderdag voor negen holes 27 euro en voor achttien holes 44 euro. 

Meer info

Golfbaan Heelsum

Het zomerabonnement op golfbaan Heelsum: twee maanden golfen in juli en augustus voor 299 euro.

Meer info

Keppelse Golfclub (Hoog-Keppel)

Bij De Keppelse Golfclub kun je deze zomer een maand lang onbeperkt spelen voor 149 euro (juli of augustus) of allebei de maanden voor 249 euro.

Meer info

___________

Tijd om te golfen!

Reserveer eenvoudig je starttijd in de app GOLF.NL

Boek hier je starttijd

Limburg

Landgoed Bleijenbeek

Van november tot en met maart kun je meedoen aan de inlooplessen en onbeperkt gebruikmaken van de oefenfaciliteiten voor € 225,00. Of je kiest voor:
Winterspeelrecht op de Championship Course à € 199,00!
Winterspeelrecht op de Par 3-4 baan à € 127,50!
De aanbieding is ook geldig op Landgoed Welderen in Elst (Gelderland)
Meer info

____________________

Noord-Brabant

Best Golf (Best)

Onbeperkt golfen in de herfst en winter bij Best Golf met de voordelige Winter Golfkaart! Kies jouw periode of pak je voordeel met de Wintergolfkaart XL.
Voor € 279,00 voor 4 maanden of € 359,00 voor 5 maanden geniet je van alle golffaciliteiten die op Best Golf te bieden heeft.
Meer info

De Oosterhoutse (Oosterhout)

De golfbaan van De Oosterhoutse is aangelegd op een zandondergrond en dat biedt voordelen bij regenval. Je kunt er nu 5 maanden golfen voor € 225,00
Je kunt er dan van 1 november 2020 t/m 31 maart 2021 dagelijks na 12.30 uur terecht.
Meer info

___________________

Noord-Holland

Golfbaan Dirkshorn (Dirkshoorn)

Op Golfbaan Dirkshorn kun je in de wintermaanden onbeperkt golfen voor € 360,00 

Meer info

Regthuys Golf (Winkel)

Voor € 350,00 sluit je een winterlidmaatschap af waarmee je onbeperkt kunt golfen op alle dagen van de week. Geldig van 15 november 2020 t/m 15 maart 2021.

Meer info

Heemskerkse Golfclub (Heemskerk)

Vijf maanden onbeperkt speelrecht in november, december, januari, februari en maart
onbeperkt spelen op 18-holes Championship baan en 9-holes PAR-3 baan in de wintermaanden. Je kunt dan ook meedoen met clubactiviteiten zoals de zondagse winterinloop en onbeperkt gebruik maken van oefenfaciliteiten. Je krijgt € 50,00 euro korting voor elke maand dat je later het abonnement afsluit.

Meer info

_________

Zuid-Holland

Golfbaan Delfland (Schipluiden)

Een speciale winteractie: Winter Unlimited. Je speelt van 1 november 2020 t/m 28 februari 2021 onbeperkt op Golfbaan Delfland. Je kunt kiezen tussen spelen op de Championship Course en de Par-3 Challenge Course voor € 349,00 of alleen de Par-3 Challenge Course voor € 129,00

Meer info

De Hooge Rotterdamsche (Rotterdam)

Met het winter abonnement golf je op De Hooge Rotterdamsche - mèt uitzicht over de skyline van de havenstad - tot en met 28 februari 2021 onbeperkt. Het abonnement is inclusief deelname aan clubactiviteiten. Vanaf 1 november 2020 betaal je € 310,00 en vanaf 1 januari 2021 betaal je € 210,00

Meer info

Heeft jouw baan een winteractie voor de winter van 2020-2021? Wij horen het graag! Laat het weten via redactie@golf.nl. Let op: de acties moeten online vindbaar zijn (via een websitelink).