Nieuws

Wat ga je doen deze vakantie? Golfen!

De golfbanen zijn weer open en er wordt volop gespeeld. Blijf jij deze zomer in eigen land en zoek je nog een leuke vakantiebesteding? Veel banen en clubs hebben nu aanbiedingen.

Aanbiedingen voor de golfer!

Wij stellen een overzicht samen van alle acties op de golfbanen en bij golfclubs. Door het coronavirus lag het golf enkele maanden stil, maar inmiddels zijn alle banen weer open en worden golfers met open armen ontvangen. Wij helpen graag om de banen en clubs zo onder de aandacht te brengen en de golfer op de hoogte te houden van acties bij hem of haar in de buurt. Want er moet natuurlijk gewoon lekker veel gegolft worden de rest van het jaar!

Heeft jouw baan een zomeractie voor 2020? Wij horen het graag! Laat het weten via redactie@golf.nl.

Let op:

  • De acties moeten online vindbaar zijn (via een websitelink). 

Drenthe

Golfparc Sandur (Emmen)

Bij Golfparc Sandur krijg je vijf greenfees voor negen holes voor de prijs van vier à 100 euro. En vier greenfees voor achttien holes voor de prijs van drie à 100 euro.

Meer info

Country Golf Ees

Bij het vijftienjarige Country Golf Ees kun je de rest van het jaar voor 275 euro lid worden met alle voordelen van dien. Daarnaast is er de rest van het jaar het shortgolfarrangement: negen of achttien holes golfen en daarna schnitzel of saté met frites en gemengde salade voor 32,50 euro.

Meer info

Drentse Golfclub De Gelpenberg (Aalden)

Op De Gelpenberg, dat haar vijftigste verjaardag viert dit jaar, kun je in de maanden juni tot en met augustus achttien holes spelen voor 50 euro, mits je starttijd na 13.00 uur is. Dat is inclusief een kopje koffie met wat lekkers bij aankomst en een lustrumplankje met heerlijke hapjes en snacks per persoon na de ronde. Je kunt ook voor de rest van 2020 lid worden voor 50 euro per maand.

Meer info

______________

Flevoland

Openbare Golfclub Dronten

Voor 179 euro kun je onbeperkt golf spelen in de maanden juli & augustus.

Meer info

Shortgolf Swifterbant

Shortgolf Swifterbant heeft een driemaandenaanbieding waarmee je elke dag kunt golfen voor slechts 99 euro. Bij het driemaandenlidmaatschap kun je gebruikmaken van een gratis golftraining in groepsverband die wordt gegeven door golfpro Lawrence Möger.

Meer info

______________

Gelderland

Golfcentrum De Batouwe

Bij Golfcentrum De Batouwe in Zoelen is er een speciaal tarief voor zomeravondgolf. Bij een starttijd na 17.00 uur betaal je van maandag tot en met donderdag voor negen holes 27 euro en voor achttien holes 44 euro. 

Meer info

Golfbaan Heelsum

Het zomerabonnement op golfbaan Heelsum: twee maanden golfen in juli en augustus voor 299 euro.

Meer info

Keppelse Golfclub (Hoog-Keppel)

Bij De Keppelse Golfclub kun je deze zomer een maand lang onbeperkt spelen voor 149 euro (juli of augustus) of allebei de maanden voor 249 euro.

Meer info

___________

Tijd om te golfen!

Reserveer eenvoudig je starttijd via het nieuwe starttijden platform GOLFGO.

Boek hier je starttijd

Limburg

ZLG & CC Wittem

Op de Zuid-Limburgse mag een 'bourgondische' aanbieding natuurlijk niet ontbreken. Voor greenfeespelers is er tot 1 oktober een Play ’n Eat-arrangement voor 69 euro: achttien holes greenfee en Limburgs zuurvlees of kipsaté met salade en friet. Wie liever negen holes speelt, kan dit arrangement voor 45 euro reserveren. Het arrangement geldt alleen voor starttijden vanaf 15.00 uur.

Meer info

Golfbaan de Golfhorst (America)/Golfbaan de Swinkelsche (Someren)

Onbeperkt golfen voor een periode van een, drie of zes maanden op twee golfbanen, de Swinkelsche in Someren en de Golfhorst in America. Ook te boeken in combinatie met een hotelovernachting. Vanaf 135 euro. 

Meer info (Golfhorst) en Meer info (Swinkelsche)

____________________

Noord-Brabant

Golfcentrum Roosendaal

De verrassende technische golfbaan in Roosendaal heeft negen holes. Ook zijn er een innovatieve Top Tracer Range, indoorfaciliteiten met vier simulatoren en putting green. Plus een leuk restaurant, LOOF! Een golfronde hier is goed te combineren met een bezoek aan Designer Outlet Roosendaal. Er is nu een aanbieding tot het einde van het jaar. Je speelt voor 400 euro onbeperkt bij Golfcentrum Roosendaal en bij Golfcentrum Dongen. 

Meer info

Best Golf (Best)

Met de Zomergolfkaart voor 389 euro kun je op Best Golf drie maanden onbeperkt golfen. Je kunt op elk gewenst moment in de maand juli instappen.
Meer info

Golf De Gulbergen

Voor een zomerabonnement op Golf De Gulbergen in Mierlo, dat ingaat op 1 juli en loopt tot eind september, betaal je 375 euro.  

Meer info

Golfpark De Haenen (Teteringen)

De Haenen biedt voor de rest van 2020 een fullmemberlidmaatschap voor 600 euro. 

Meer info

____________________________________________________________________________

Play Golf in Holland: een nieuwe website waar Nederlandse golfbanen, die vinden dat Nederland een prachtige golfbestemming is, zich presenteren.

Kijk hier

____________________________________________________________________________

De Oosterhoutse

Twilightlidmaatschap voor de rest van 2020 voor 50 euro per maand. Daarmee kun je dagelijks spelen op de 18-holesbaan én de bekroonde Academy Course. In de zomermaanden na 15.30 uur en vanaf 1 november vanaf 12.30 uur. Het gebruik van de oefenfaciliteiten en drivingrangeballen is inclusief.

Meer info

Golfbaan Stippelberg (Bakel)

De vakantiedeal: kom tussen 11 juli en 23 augustus 18 holes golfen op De Stippelberg, dan krijg je na afloop een luxe borrelhap voor geschoteld. De combideal kost je slechts 55 euro p.p.

Meer info

___________________

Noord-Holland

Borchland

Maandaanbieding in juni: met twee personen golfen in het weekend (zaterdag & zondag) met start tussen 15-17 uur en je betaalt maar één greenfee. En Platinumlidmaatschap vanaf 1 juli: tot het eind van 2020 onbeperkt negen holes spelen met daglicht voor 250 euro.
Meer info

Golfbaan Dirkshorn

Op Golfbaan Dirkshorn lopen twee zomeracties: je kunt een zomerabonnement voor twee (310 euro) of drie (aaneengesloten) maanden (450 euro) afsluiten met onbeperkt speelrecht. 

Meer info

Haarlemmermeersche Golfclub (Cruquius)

Van juni tot en met augustus kunnen gastspelers de Haarlemmermeersche Golfclub (her)ontdekken en profiteren van acties. Op onder meer rondenkaarten, het golfen in de daluren en het familiegolf worden kortingen gegeven.

Meer info

Golfbaan Weesp

Tot en met augustus kun je op Golfbaan Weesp op zaterdag en zondag profiteren van de Sunset-aanbieding: spelen vanaf 17.00 uur, twee greenfees negen holes (par-3- en par-4-holes) voor 20 euro (normaal 35 euro) of 2 greenfees achttien holes voor 35 euro (normaal 57 euro). 

Meer info  

_________

Overijssel

Golfclub De Koepel (Wierden)

Bij De Koepel is er tot en met 30 september een aantal zomerarrangementen, met namen als Summer picnic, Summer dreams, Afternoon delight en Sunset dinner, waarbij golf & eten en zelfs overnachtingen de basis vormen.
Meer info

Golfclub Zwolle

Drie maanden lidmaatschap op Golfclub Zwolle van 1 juli tot en met september voor 375 euro. Word je samen met vier of meer vrienden lid, dan krijg je per persoon extra korting.

Meer info

__________

Utrecht

Schaerweijde Golf (Zeist)

Nu lid worden bij de club in Zeist met negen holes (acht par-3-holes, een patr-4-hole) voor de rest van het jaar kan voor 299 euro en dan krijg je 25 euro aan drivingrangeballen cadeau. 

Meer info

_________________

Zuid-Holland

Golfbaan Kralingen

Op de verrassend mooie golfbaan die ligt verscholen in het Kralingse Bos zijn diverse kortingsacties. Zo kun je met het hele gezin onbeperkt spelen voor 508 euro.

Meer info

Golfbaan Delfland (Schipluiden)

Tijdens de zomermaanden koop je bij Golfbaan Delfland een hele flight en kun je na 17.00 uur onbeperkt golfen voor een vast lage flightprijs van 75 euro (Championship Course) en 36 euro (Par 3 Challenge Course). Dit speciale tarief is geldig op zaterdag en zondag.

Meer info

De Hooge Rotterdamsche

Met een zomerabonnement op de Hooge Rotterdamsche voor de maanden juli & augustus heb je in die periode onbeperkt speelrecht. Daarvoor betaal je 360 euro.

Meer info

Golfvereniging Leeuwenbergh (Leidschendam)

Voor de potentiële golfers en voor golfers die hun spel willen bijspijkeren heeft Leeuwenbergh samen met de Golf Academy, de horeca en de shop een zeer aantrekkelijk aanbod: maak in de zomervakantie kennis met golf of ontwikkel je (basis)vaardigheden voor slechts 199 euro.

Meer info

Golf & Countryclub Liemeer (Nieuwveen)

In Nieuwveen wordt korting gegeven op lidmaatschappen en kun je speciale zomerabonnementen afsluiten. Het zomerabonnement loopt tot 30 september en geeft onbeperkt speelrecht. De actieprijs tot en met 28 jaar is 200 euro, voor spelers ouder dan 28 jaar 500 euro.

Meer info

Golfbaan Tespelduyn (Noordwijkerhout)

Heb je als greenfeespeler negen of achttien holes gespeeld op Tespelduyn, dan kun je na je ronde uitkijken naar drie lakeballen en drie bitterballen van het huis. Vergeet niet bij het inchecken al melding van deze actie te maken en GOLF.NL te noemen, want deze actie staat niet op de website vermeld. Wel vind je daar nog meer arrangementen.

Meer info