Golfreizen

Crazy Days bij Pin High aangebroken

De welbekende Crazy Days van Pin High breken weer aan. Van 9 tot en met 19 januari kun je profiteren van 'knallende kortingen op golfreizen' naar talloze bestemmingen.

Tijdens de Crazy Days pakt Pin High niet alleen uit met voordelige golfvakanties, maar ook met vele andere extra’s, zoals kamerupgrades, gratis greenfees en lunchpakketten. Het aanbod is zeer divers, met zonnige arrangementen in onder meer Spanje, Portugal of Tunesië, maar ook Griekenland, Frankrijk en België. 

Om een voorbeeld te geven: 7 nachten op all-inclusive basis in een 4-sterrenhotel met 4 x golfen voor slechts €479 in Zuid-Spanje. Wie de TUI- of Vueling-vlucht vanuit Amsterdam of Eindhoven via Pin High boekt, kan gratis zijn of haar golftas meenemen.

De actie duurt tot en met zondag 19 januari. Tijdens deze periode lopen de kortingen op tot wel €270 per persoon! Ook maak je bij een boeking kans op een Pin High travel cover ter waarde van €99.

Over Pin High

Pin High is de nummer één in golfreizen en marktleider in Nederland. Pin High heeft een veelzijdig en goed afgestemd aanbod met een efficiënt boekingsproces dat perfect aansluit op de individuele wensen van de golfer. Dit doet duizenden golfliefhebbers jaarlijks besluiten om met de grootste golftouroperator van Nederland op reis te gaan. Voor meer informatie, ga naar de actiepagina

Lees meer over
Reizen