Nieuws

'Wat gaat er mis met het Nederlandse topgolf?'

In deze extra lange en laatste 'Podje Golf' van 2020 een gesprek met bondscoach Maarten Lafeber. Hoe kan het dat kleinere golflanden het beter doen dan Nederland als het gaat om topgolf?

In het laatste 'Podje Golf' van 2020 praten Gerard Louter en Sietse Herrema uitgebreid met de bondscoach van het Nederlandse golf: Maarten Lafeber. Wat doet de oud-speler en winnaar van het KLM Open (2003) om het Nederlandse topgolf naar een hoger plan te tillen? Hoe begeleidt hij Anne van Dam en hoe kijkt hij naar Joost Luiten en Wil Besseling? Wat moeten de huidige topamateurs doen om succesvol te worden als professional?  Naast bondscoach is Lafeber vooral liefhebber en vertelt hij hoe het is om met zijn zoons de baan in te gaan. Zoals altijd zijn er weer golfballen te winnen met het golfgeluid en sluit columniste Ibtihal Jadib af met haar eigen 'Neckermann-gezin'.

'Nederlandse toptalenten vinden zichzelf al snel heel goed'

Luister nu!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten (zie klikbare logo's hieronder). Vergeet niet te abonneren/volgen om geen aflevering te missen en een melding te krijgen als er een nieuwe aflevering online staat!

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast