Nieuws

De laatste winnaar in de fotoactie!

Veel Nederlandse golfers ontdekken deze periode ons eigen land, andere gingen toch voor een golftrip over de grens. We waren benieuwd hoe het is gesteld met het fotografisch talent van onze volgers. We maken de laatste winnaar bekend met een zonnige foto.

Deze prachtige foto is gemaakt door Jan Gielen. "Op Golfbaan het Rijk van Margraten werd het met de minuut mooier en mooier", vertelt Jan over zijn foto. Gielen moest oppassen dat hij niet elke minuut een foto wilde maken, want dat zou zijn golfspel zeker niet ten goede zijn gekomen. Jan en zijn vrouw zijn vorig jaar zomer begonnen met golfen, verknocht aan het spelletje, maar ook aan het buiten zijn. "Als je op het juiste moment op de juiste plek bent, is het golfspel nog mooier". Gefeliciteerd Jan met de uitverkiezing van de vierde en laatste weekprijs!

Bedankt voor het meedoen!

Er is massaal meegedaan aan deze actie. Een aantal fotografen is in de prijzen gevallen en nam de drie GOLF.NL golfballen in ontvangst. Aan de overige  fotografen hebben we gevraagd om de foto's in onze fotobank te kunnen bewaren zodat ook hun foto's nog eens terug zullen komen op onze website. Bedankt voor het meedoen! 

 

Lees meer over
Banen