Nieuws

Deel jouw zomerse golffoto en win!

De zomer is nog in volle gang en veel Nederlandse golfers ontdekken ons eigen land, andere wagen toch een golftrip over de grens. We zijn benieuwd hoe het is gesteld met het fotografisch talent van onze volgers.

Deze prachtige foto is gemaakt door Hans Van Der Werf. Toen we de foto zagen, wisten we niet of wij hem nou op haar kop hadden geopend of niet. Golfclub Felderbach (Sprockhövel, Duitsland) is het decor van de foto. Windstil, de fairway nog met dauw bedekt, het spiegelbeeld in het ven. We zijn benieuwd hoe deze plek er in de herfst uit zal zien en zijn het erover eens dat deze foto heeft gewonnen voor deze week. Gefeliciteerd Hans met de uitverkiezing van de tweede weekprijs!

Deel jouw foto en maak kans op een setje golfballen!

Gedurende de hele maand augustus vragen wij onze volgers mooie zomerse foto's te delen die zijn gemaakt op de golfbaan. Iedere week kiezen we één winnaar uit alle inzendingen en die ontvangt van ons een sleeve met drie GOLF.NL golfballen.

Er zijn weinig voorwaarden voor deze actie, maar voor de volledigheid zetten we ze op een rij.

  1. Deel de foto via social media (Twitter, Facebook en/of Instagram), tag daarbij @golf.nl en gebruik #golfnl.
  2. De foto mag op iedere willekeurige golfbaan worden genomen. Ook in het buitenland.
  3. Deel de foto ook per e-mail in hoge resolutie. Als je geen social media hebt, kun je de foto gelijk e-mailen. Gebruik hiervoor redactie@golf.nl.
  4. Als je meedoet aan deze actie ga je ermee akkoord dat we je foto kunnen gebruiken voor onze online activiteiten.

 

Lees meer over
Banen