Advertorial

Golfen en relaxen op Papendal!

Golfen in een sportieve omgeving? Dan is een arrangement op Papendal misschien wel iets voor jou. In het hart van de Nederlandse topsport vind je eigenlijk alles voor een ontspannen en actief verblijf.

Dat Papendal uniek is in zijn soort weten we. Het unieke vinden we niet alleen door de bosrijke omgeving van de Veluwe, het feit dat we op zeer korte afstand van het centrum van Arnhem liggen of dat er hier in de omgeving veel cultuur te snuiven is. Maar we vinden dat unieke vooral in de energie die hier heerst #OpPapendal. Je voelt het bij binnenkomst, onbeschrijfbaar. Hier wil je verblijven. Hier kom je tot rust en ontsnap je uit de dagelijkse sleur en laad je je weer helemaal op.

Papendal is voor mij een plek om te presteren maar ook een plek om tot rust te komen

Dat je verblijft in het hart van de Nederlandse topsport maakt het nog unieker. Natuurlijk hoef je geen (top)sporter te zijn om te profiteren van alles wat Hotel Papendal je te bieden heeft. Beleef Papendal zelf en wij garanderen je dat je vol positieve energie terugkijkt op een heerlijk, ontspannen verblijf.

kamer sporthotel Papendal golfarrangement

Golf op de Veluwe!

Ben jij op zoek naar leuke golfarrangementen of wil je het leren? Dat kan #OpPapendal! Op Papendal hebben wij een zeer uitdagende en goed onderhouden 18 holes golfbaan: de Edese Golfclub. Daarnaast is de oefenfaciliteit (driving-range) één van de betere in heel Nederland! Speciaal voor onze gasten hebben wij een aantal leuke arrangementen samengesteld.

De Edese bij Papendal

Thuis van topsport Nederland

Papendal is het thuis voor veel Nederlandse topsporters, die hier regelmatig trainen en verblijven. Een van hen is Churandy Martina. De voormalig Europees kampioen sprint en Olympiaganger kwam op Papendal ook in aanraking met golf. Hij leerde het op de Edese en is inmiddels een trouwe bezoeker van de golfbaan. Voor Martina is de combinatie Papendal en golf ideaal. 

Hardloper en golfer Churandy Martina
Beeld: Koen Suyk

Uitdagende golfbaan

‘Papendal is voor mij niet alleen een plek waar ik mij voor een groot deel voorbereid op het leveren van topprestaties op de atletiekbaan, maar ook een plek waar ik heerlijk tot rust kan komen. Een unieke plek in de natuur. Ontspannen doe ik ook op de Edese golfbaan. Sinds ik golf ben gaan leren, probeer ik ook tijd te vinden om de baan in te gaan. Dit is een uitdagende baan, waar je soms jezelf tegenkomt als je veel risico neemt, maar waar je op veel holes ook een winnaar kan worden’, aldus de sympathieke Churandy Martina.

De Edese golfclub bij Papendal

Het arrangement

– Welkomstdrankje bij aankomst
– 1 overnachting in een superior kamer
– Uitgebreid ontbijt
– Greenfee 18 holes voor de Edese Golfclub (minimaal handicap 54 is vereist)
– Doosje Papendal golfballen 

Voordeel voor NGF-leden

Speciaal voor NGF-leden is de prijs voor dit arrangement 'Golf op de Veluwe' slechts €199,00 per kamer, gebaseerd op 2 personen per kamer (€99,50 per persoon).

Bij ons boek je de beste prijs, kun je kosteloos annuleren tot 24 uur voor aankomst én betaal je in het hotel. Het arrangement is online boekbaar via deze pagina. Vul bij de actiecode ngf2020 in om voor het ledenvoordeel in aanmerking te komen.

BOEK HIER MET NGF-VOORDEEL HET ARRANGEMENT GOLF OP DE VELUWE 

Er zijn nog meer arrangementen te boeken op Papendal, maar die zijn op aanvraag. Je kunt ze hier vinden.

Lees meer over
Reizen