Topgolf

Van Dam rukt op naar tweede plaats

Titelverdedigster Anne van Dam is in de tweede ronde van het Andalucia Costa del Sol Open gestegen naar de tweede plaats.
Beeld: LET

Beeld: LET

Anne van Dam begon de tweede ronde van het Andalucia Costa del Sol Open op de vierde plaats. Na de tweede ronde is de 24-jarige Arnhemse gedeeld tweede. Op Aloha GC in Marbella maakte Van Dam drie bogeys maar ook zes birdies voor een ronde 69 (-3) en een totaal van -7. Met die score staat de winnares van vier toernooien op de Ladies European Tour een slag achter de Duitse Karolin Lampert. 

Van Dam speelde anderhalve maand terug haar laatste toernooi, dat was op de LPGA. In Marbella, het laatste toernooi dat ze dit jaar speelt, is ze deze week de titelverdedigster. Ondanks slechts zes wedstrijden op de Ladies European Tour staat Van Dam toch op plek 13 van de order of merit. Dat heeft ze grotendeels te danken aan haar zege begin maart in Australië. 

Hole-in-one 

 Van Dams Amerikaanse flightgenoot Christina Kim maakte vandaag een hole-in-one maar het duurde even voor ze dat zeker wist...

Leaderboard

Lees meer over het toernooi in de rubriek Wie speelt waar?

Lees meer over
Topgolf Anne van Dam LET