Anne van Dam
Anne van Dam
Beeld: LET

Van Dam 75ste in tussenstand

18 augustus 2018 Redactie GOLF.NL
Door onweer op vrijdag in Michigan is ronde één van het Firekeepers Hotel Championship nog niet voltooid. Anne van Dam is een van de speelsters die nog niet 18 holes hebben gespeeld.

Anne van Dam startte op hole 10 van Battle Creek Country Club in Michigan en kwam door het slechte weer tot en met hole 5. Ze maakte op de 17de een bogey en met +1 na 14 holes staat ze op de gedeelde 75ste plaats. De 22-jarige Nederlandse is nummer 103 op de Money List van de Symetra Tour. 

Janie Jackson uit de VS gaat aan de leiding met 65 slagen (-7). 

Leaderboard. Money List.

Amateurs, The Boys and Girls' Amateur Championship

Jerry Ji is vrijdagmiddag uitgeschakeld in de achtste finale van het Brits Open voor Boys. Hij kwam van alle Nederlandse deelnemers het verst. Kiet van der Weele werd uitgeschakeld in de eerste ronde. Felix van Dijk en Jorden Bing Jurriens plaatsten zich niet voor de matchplay-ronden. De Boys speelden op Royal Portrush and Portstewart in Noord-Ierland.

Danielle Modder, Daphne van Son, Lizzy Peeters en Lauren Holmey haalden de matchplay-fase op Ardglass GC in Noord-Ierland maar werden in de eerste ronde verslagen.

Uitslagen Boys / Girls.

Challenge Tour

Lars van Meijel is na ronde twee van het Northern Ireland Open op Galgorm gedeeld negende en daarmee de beste Nederlander.

Leaderboard.

Lees meer over

Anne van Dam Topgolf