Nieuws

GOLF RAAK! daagt kids uit op Koningsspelen met Golfdarts en Hole in the Wall

Het is bijna weer Koningsdag en traditiegetrouw zijn ook dit jaar weer de Koningsspelen. De sportdag voor basisscholen is elk jaar op de laatste vrijdag voor Koningsdag. Vanzelfsprekend zorgt de NGF dat ook dit jaar kids in aanraking komen met de fantastische golfsport.

Zelfs onze Koning bekende onlangs dat hij fanatiek golfer is geworden. Nu de jeugd van Nederland nog. Golfclub Riel organiseert dit jaar tijdens de Koningsspelen een GOLF RAAK!-Funpark voor kinderen uit de regio Eindhoven. Het evenement heeft als doel om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met golf.

Basisscholen uit de buurt nemen met 200 kinderen in de ochtend deel aan verschillende activiteiten. "Wij vinden het belangrijk dat kinderen hun eerste kennismaking met golf op een fantastische manier beleven. Door leuke spelvarianten zoals Golfdarts, Snoepgolf en Hole in the Wall beleven zij een onwijs leuke dag in het Funpark. Plezier staat altijd centraal", aldus Lisa van Kampen marketingmanager GOLF RAAK!.

Koningsspelen GOLF RAAK! Fun-park

Het GOLF RAAK!-Funpark is niet alleen op de Koningsspelen aanwezig, maar ook op andere grote evenementen door heel Nederland. Zo zal het funpark dit jaar ook te vinden zijn op het KLM Open tussen 25 en 28 mei in Cromvoirt. Tijdens dit evenement vindt ook de Familie-challenge plaats, waarbij families gezamenlijk op zoek gaan naar punten in het Funpark en kans maken op een gratis golfles van een golfprofessional. Ook komt het funpark dit jaar naar sportpark de Vijfhoek in Deventer en naar de Hockeyclub Hilvarenbeek in regio Tilburg.

Wil je met je kinderen naar het GOLF RAAK!-event bij Golfclub Riel, dan kun je hier meer informatie vinden. En mocht je langs willen komen met kids bij GOLF RAAK! tijdens het KLM Open? Dan kun je je hier opgeven.

Lees meer over
Fun NGF