Beeld: Approach the green
Jeugd

Kom met je familie naar het Funpark en win een gouden cheque!

Beeld: Approach the green
Tijdens het KLM Open van 25 t/m 28 mei op Bernardus Golf in Cromvoirt staat het GOLF RAAK!-Funpark klaar voor alle kinderen die zich uit willen leven op gekke spelletjes als ‘Golfdarts’ en ‘Hole in the Wall’. Kom ook en maak met je familie kans op een gouden cheque!

Op het programma van de DP World Tour staat in mei het KLM Open op Bernardus gepland. Het KLM Open is het enige internationale professionele toernooi dat Nederland rijk is en biedt bezoekers een unieke kans om golf van het hoogste niveau van dichtbij mee te maken. Voor de jeugdige bezoekers is een bezoek aan het KLM Open helemaal een belevenis.

Win de gouden cheque

En dit jaar is het voor het hele gezin een feest om het GOLF RAAK! Funpark te bezoeken. Je kunt namelijk meedoen aan de GOLF RAAK! Familie-challenge waarmee je kans maakt op een van de gouden cheques. Kom met zoveel mogelijk vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes en ga de strijd aan in het Funpark. En wie weet win jij met jouw familie de gouden cheque voor een gratis golfles voor de hele familie.

Per drie kinderen is er één gratis entreeticket voor een volwassene. Heb je maar een of twee kinderen, neem dan vooral vriendjes en vriendinnetjes om zonder te betalen naar binnen te mogen. (Er worden geen uitzonderingen gemaakt.)

Inschrijven kan tot en met maandag 15 mei. Per tijdvak is er plek voor 10 inschrijvingen.

Schrijf je hier in voor de GOLF RAAK! Familie-challenge

Familie-Challenge GOLF RAAK op KLM Open 2023
Lees meer over
Raak