Brooks Koepka in het KLM Open 2014
Koepka in het KLM Open van 2014
Beeld: Golfsupport.nl

Koepka? Waar kennen we die van?

13 augustus 2018 Redactie GOLF.NL
Over precies een maand ‘slaat’ de 99ste editie van het KLM Open af op The Dutch in Spijk. Ben jij er al klaar voor?

De fanatieke golfliefhebbers zijn nog aan het bijkomen van de ontknoping van het PGA Championship, waarbij Tiger Woods en Brooks Koepka de hoofdrollen vertolkte en laatstgenoemde voor de derde keer in zijn carrière een major op zijn naam schreef.


HEB JE IETS GEMIST? DAN MOET JE DIT EVEN LEZEN EN BEKIJKEN!


Koepka, Koepka, waar kennen we die naam van? We frissen je geheugen even op, als niet direct een belletje gaat rinkelen. Misschien van het KLM Open 2014? Jawel, Koepka speelde dat jaar in het KLM Open op de Kennemer. Werd elfde in de editie die door Paul Casey werd gewonnen. Koepka won enkele maanden later het Turkish Airlines Open, speelde het jaar erop vast op de PGA Tour en is nu een heel grote jongen. Dit jaar is Koepka er niet bij, maar dat je in het KLM Open toekomstige wereldtoppers kunt aanschouwen, daar is Koepka slechts een van een vele bewijzen van.

Spelers

Wie kun je wel zien op The Dutch in Spijk? Helaas is Joost Luiten, de beste Nederlandse golfer die het eigen Dutch Open al twee keer won, geblesseerd. Luiten is natuurlijk wel aanwezig om zijn rol als ambassadeur van het toernooi en het Nederlandse golf in te vullen. Maar op het affiche staan al namen van Lee Westwood, Shubhankar Sharma en Andrew Johnston, de laatste staat beter bekend als ‘Beef’. Daar komen ongetwijfeld nog een aantal gelouterde en gelauwerde spelers bij.

Daarnaast is het KLM Open elk jaar een mooi podium voor veel Nederlandse spelers, die een carrière als professional nastreven en/of worden gerekend tot de talenten van Nederland. Die spelers van eigen bodem kunnen natuurlijk niet genoeg worden aangemoedigd!

Tickets

Heb je dus al kaartje voor de 99ste editie van 13 tot en met 16 september? Niet? Die kun je natuurlijk maar beter vast in huis hebben. Peace of cake natuurlijk, want dat kan lekker gewoon online. Maak er maar een dagje met het hele gezin van. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het KLM Open. Voor jeugd van 12 tot 18 jaar geldt een korting van 50%. Ben je als jongeren (12-18 jaar) geregistreerd bij de NGF, dan betaal je op vertoon van je NGF-pas bij de kassa slechts €5,00.


BESTEL JE KAARTEN


Op GOLF.NL blikken we natuurlijk vooruit naar het KLM Open en lees je de komende tijd alles over wat het toernooi jou te bieden heeft. Of je nu zelf bijna een professional bent of een beginnende golfer, het KLM Open is voor iedereen die ook maar iets met golf heeft bijna een ‘verplicht’ jaarlijkse uitje.


GA NAAR DE WEBSITE VAN HET KLM OPEN