De leukste golfcadeautips voor de Kerst

17 december 2017 Redactie GOLF.NL
Op zoek naar iets leuks voor onder de kerstboom? Misschien heb je iets aan dit lijstje met leuke cadeaus voor jouw favoriete golfer (m/v).

PuttOut

Deze stijlvolle inklapbare oefenhole kan je overal gebruiken. Het holen van een putt luistert heel nauw dankzij het speciale design. 

Prijs: €28,39 (inclusief verzendkosten via amazon.de)

The Golfers Journal

In dit digitale tijdperk een golfblad beginnen. Sommige mensen zullen ze voor gek hebben verklaard, maar de golfgekken achter The Golfers Journal denken dat er nog ruimte is voor een blad – al heeft The Golfers Journal meer weg van een boek –  waar de verstokte golfliefhebber bij weg kan dromen. Als je houdt van lange verhalen en mooie fotografie is TGJ een traktatie. Een mooi cadeau voor onder kerstboom van de golfpurist.

Prijs: $100 per jaar (4 nummers)

Pitchfix Twister 2.0

De greenkeepers zullen je extra dankbaar zijn als je dit cadeau weggeeft. Met dit kleine apparaat is het repareren van pitchmarks heel eenvoudig. Dat excuus om op elke green niet minstens twee pitchmarks te repareren was er al niet, en nu helemaal niet meer.

Prijs: €15

Nike Lunar Control Vapor 2

Nike doet het goed met hun golfschoenen. De beslissing om uit de markt voor equipment en ballen te stappen, en volledig te focussen op kleding, lijkt goed uit te pakken voor de sportgigant. De laatste toevoeging aan de catalogus is de Lunar Control Vapor 2. ‘Deze schoen overtrof al mijn verwachtingen als het gaat om comfort’,  aldus Rory McIlroy, die meehielp bij het ontwerp.

Prijs: €180

The First Major – John Feinstein

De schrijver van de klassieker A Good Walk Spoiled geeft in The First Major een unieke inkijk in de Ryder Cup van 2016 op Hazeltine, waar Amerika (weer een keer) de Ryder Cup won. Feinstein kreeg voor en na de ontmoeting veel tijd van toppers als Jordan Spieth, Rory McIlroy en Patrick Reed. Ken je een echte Ryder Cup-fan? Dan is dit boek een must-give.

Prijs: €22,82 (inclusief verzendkosten via Amazon.de)

Arccos 360

Het Arccos systeem is een set sensoren die je op je clubs bevestigt en waarmee al je slagen automatisch worden opgeslagen. Het analyseren van je spel was nog nooit zo makkelijk. In samenwerking met Microsoft werd eerder dit jaar Arccos Caddie gelanceerd. Als je een paar rondes hebt gespeeld krijg je op basis van jouw data persoonlijk advies in de baan. Je eigen caddie dus. De nieuwe clubs van Cobra zijn standaard uitgerust met de sensoren van Arccos (Cobra Connect).

Prijs: £199,20 (+/- 225 euro) (gebruik de code take20 voor 20% korting!)

Op GOLF.NL verscheen al een aantal artikelen met interessante bevindingen op basis van de data die gebruikers met Arccos verzamelen:   

'Mannen kunnen beter putten dan vrouwen'

Is ouder worden 'aftakelen' als golfer?

Colin Montgomerie heupfles

Hij won dan geen major, maar deze beroemde Schotse golfer won wel bijna 25 miljoen euro aan prijzengeld op de European Tour. Naast een succesvolle carriere op het seniorencicruit verdient hij tegenwoordig nog wat bij met zijn eigen merchandising-lijn. Kleren, oefenmaterialen, tassen, ‘Monty’ verkoopt het allemaal.

Prijs: €19,95 (drank niet inbegrepen...)

Adidas Cold Weather Beanie

Stijlvolle gebreide winterbeanie voor dames. Klik hier voor meer kleding waar je warm in blijft.

Prijs: €25

Golfsloffen

Een lijstje met kerstcadeaus voor de golfer is natuurlijk niet compleet zonder een gimmick. Een gek cadeau dus, en dit jaar viel ons oog op deze prachtige golfsloffen. Gelukkig zonder spikes.

Prijs: €24,90

Lees meer over

Equipment