Beginnen met golf

Wat is GOLF RAAK?

Wil jij weten waarom het leuk is om je (klein) kind op te geven voor GOLF RAAK!? Op deze pagina vind je 5 redenen om je kind op te geven voor GOLF RAAK!

GOLF RAAK! is het juniorprogramma van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie met als primaire doelstelling zoveel mogelijk kinderen in contact te brengen met golf. Dit gebeurt op de grootschalige evenementen die zijn gerelateerd aan sport en het basisonderwijs.

Je kind kan gratis 'vriendje van GOLF RAAK!' worden door een GOLF RAAK!-pas aan te vragen. Enkele dagen later wordt deze persoonlijke pas per post verzonden. Met deze pas is je kind ‘lid’ van de community. Via de nieuwsbrieven en social media houden we de kinderen en ouders op de hoogte van een clinic, open dag of een groot evenement in de omgeving.

Met de GOLF RAAK!-pas kunnen de kids ‘op avontuur’ door Nederland. De deelnemende golfclubs en -banen bedenken zelf een aantrekkelijk aanbod om een verdere kennismaking aan te laten sluiten op het kind wat wil beginnen met golfen.

We geloven in de gedachte dat jonge kinderen in ieder geval een positieve ervaring op de golfbaan nodig hebben om hen ‘later als ze groot zijn’ terug te kunnen zien als golfer. Voor deze positieve ervaring zijn direct de (groot)ouders en indirect ook alle andere golfers verantwoordelijk.

5 redenen om lid te worden!

Als je kind golft of wilt leren golfen dan zijn er heel veel goede redenen om lid te worden van GOLF RAAK! Hier zetten we er 5 voor je op een rij! 

1. Je eigen GOLF RAAK!-pasje!

2. Gratis gebruik van de drivingrange om ballen te slaan

3. Greenfee tot maximaal € 10 op elke golfbaan die is aangesloten bij GOLF RAAK!

4. Gratis toegang tot grote GOLF RAAK!-evenementen, bijvoorbeeld het Dutch Open en de B-NL Challenge Trophy. 

5. Gratis goodies tijdens GOLF RAAK-evenementen!

Lees meer over
Jeugd Raak