Tips

Maak jij deze fout bij het chippen?

Iedere golfer weet het: met goed chippen kun je veel slagen besparen. Maar chippen vinden veel golfers lastig. Misschien gaat het zo vaak mis omdat je deze veel voorkomende fout maakt.

De website van Parker McLachlin heet shortgamechef.com. McLachlin is een Amerikaan die één toernooi won op de PGA Tour. Na zijn speelcarrière heeft hij zich gespecialiseerd in het korte spel. En met veel succes. Bekende golfers als Max Homa, Keith Mitchel en Colin Morikawa maken gebruik van de diensten van McLachlin. Ook Anna Nordqvist, vorig jaar bij ons op de Rosendaelsche winnares van het Big Green Egg Open, heeft haar korte spel sterk verbeterd met hulp van de short game chef.

 

Oplossing

 

McLachlin deelt zijn kennis gelukkig ook regelmatig op Instagram. Daar kwamen we onderstaand filmpje tegen. Het is zo’n simpele tip die veel golfers zomaar tot beduidend betere chippers kan maken. Want misschien maak ook jij de fout die McLachlin vaak ziet bij amateurs. En gelukkig heeft hij er een heel eenvoudige oplossing voor... 

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door Parker McLachlin (@shortgamechef)

Lees meer over
Golftips Instructie