mijn.golf.nl app GOLF.NL

Ontdek mijn.golf.nl

Mijn.golf.nl is de desktop/tablet-variant van de populaire app GOLF.NL.

Mijn.golf.nl is ideaal voor alle golfers die graag op een groter scherm scores willen indienen, statistieken willen bekijken en op de hoogte willen blijven van activiteiten van vrienden en vriendinnen op de golfbaan. Inloggen doe je door in dit scherm rechtsboven op Mijn Golf en Inloggen te klikken. Heb je nog geen account, en wel je NGF-nummer bij de hand? Dan kan je direct een account aanmaken door Registreer te selecteren. Eenmaal ingelogd zie je je actuele handicap, ranking en statistieken.

Bij mijn.golf.nl kun je je scorekaarten invoeren en heb je altijd inzicht in je golfontwikkelingen. Motiveer jezelf en je vrienden om beter te worden!

Wat heb ik aan MIJN.GOLF.NL?

In de MIJN.GOLF.NL-omgeving zie je veel functionaliteiten die je kent van de app (ga naar GOLF.NL/app als je de app nog niet hebt). Mijn Golf is handig als je regelmatig GOLF.NL bezoekt en op een groter scherm scores, birdies en rankings wilt bekijken.

Dashboard

Je begint bij het Dashboard, de plek waar alle belangrijke informatie is verzameld. Via het dashboard klik je snel door naar de verschillende onderdelen.

Mijn spel

Klik op Mijn spel voor een grafiek van je handicapverloop. Ook kan je hier al je scores terugvinden.

Prestaties

In het menu Prestaties staat een overzicht van je noteringen in de verschillende rankings. Zo zie je in de handicapranking hoe je het doet ten opzichte van je vrienden, de mensen op je club, je woonplaats, provincie, leeftijdsgenoten en alle Nederlandse golfers die gek zijn van golf.

In de Stern Birdieranking zie je hoeveel punten je hebt verdiend met jouw (netto) birdies, eagles en albatrossen. Ook staan al je awards op een rij die je hebt verzameld. Denk dan aan awards voor handicapverbetering, stableford high-scores, aantal gespeelde rondes, hoeveel verschillende banen je hebt gespeeld en natuurlijk het aantal birdies. Deze awards zijn allemaal te delen via social media (Twitter, Facebook).

Op de baan

Onder het kopje Op de baan zie je meer informatie over de club waar je lid bent, je homecourse en andere banen die je hebt opgeslagen.

Vrienden

Met wie ben jij bevriend op MIJN.GOLF.NL? Onder Vrienden zie je op de tijdlijn wat je vrienden uitspoken op de golfbaan en is het mogelijk om vrienden toe te voegen. Reageren op een activiteit van een vriend – bijvoorbeeld met een compliment of een uitnodiging om te gaan spelen – kan alleen via de app GOLF.NL.

Alle functionaliteiten van MIJN.GOLF.NL vindt je terug in de app GOLF.NL. Ga naar GOLF.NL/app voor meer informatie. Registreer, log in en ga de baan in!

Download nu de app GOLF.NL!

De app GOLF.NL is er voor iedereen die bij de NGF is geregistreerd. Ga naar golf.nl/app om de app te downloaden  (iPhone & Android).

 


Ga terug naar de hoofdpagina Golfregels en handicap.

  • Auteur Redactie GOLF.NL