Beeld: Golfsupport.nl
Big Green Egg Open

Neem je oortjes mee naar het Big Green Egg Open: live radio van begin tot eind

Beeld: Golfsupport.nl
Een primeur op het Big Green Egg Open dit jaar. Het toernooi is beter te volgen dan ooit. In navolging op KLM Open Radio is er op de Hilversumsche Golf Club drie dagen lang Big Green Egg Open Radio.

Van 8 tot en met 10 september gaan zes verslaggevers de baan in om het toernooi te verslaan. Op vrijdag en zaterdag volgen ze topspelers, Nederlanders en de leiders. Denk daarbij aan Anne van Dam, Anna Nordqvist, Romy Meekers en Lauren Holmey. Op zondag is uiteraard de ontknoping.

App GOLF.NL

Big Green Egg Open Radio is op twee manieren te volgen: via de app van GOLF.NL en op de website van GOLF.NL. Neem dus je oortjes mee naar de Hilversumsche en hoor wat er op andere holes gebeurt. Je kunt zelf ten slotte maar op één plek tegelijk zijn. En mocht je onverhoopt niet aanwezig zijn op het Big Green Egg Open dan ben je er nog steeds live bij. Er is simpelweg geen betere manier om het toptoernooi voor vrouwen te volgen. 

De verslaggevers zijn onder andere TeamNL-coach Myrte Eikenaar, teaching pro van de Hilversumsche Annemieke de Goederen en hoofdredacteur van Golfers Magazine Martijn Paehlig. Ook voormalig topspeelster en TeamNL-coach van de Oranje Dames Dewi-Claire Schreefel zal te horen te zijn. De presentatie is in handen van Abe Jan ter Beek.

Big Green Egg open ticketsverkoop

Kom je kijken bij het Big Green Egg Open 2023? 

KOOP HIER JE TICKETS