Ja, dat gevoel is magisch!

 

Ontmoet Daphne en ontdek waarom zij zo gek is van golf

Daphne ging golfen omdat ze haar golfende vriend Coen vaker wilde zien. Ze raakte binnen een jaar zo verslingerd aan het spel, dat ze zelfs haar nieuwe Labrador pup Bogey noemde.

๐ŸŒ๐Ÿฝ‍โ™€๏ธDit is Daphne (26). Zij golft nu 1,5 jaar, het liefst iedere dag, en is lid op Golfbaan Sluispolder.

Kiezen of delen

"Mijn vriend Coen ging zó vaak golfen. Hij was ieder weekend de hort op. Ik dacht, laat ik ook maar gaan golfen, dan hoef ik me niet elke keer opnieuw aan hem voor te stellen op maandagochtend. Het was kiezen of delen." In februari 2021 startte Daphne met Golfstart en vier maanden later registreerde zij haar handicap. Die is binnen een jaar al gezakt naar 28,7. "Ik heb er echt plezier in en vind het een uitdaging om steeds een beetje beter te worden."

"Golf is echt een mindgame, maar tegelijkertijd moet je heel bewust zijn van je lijf"

Bogey

Daphne en Coen hebben een hond van zeven maanden oud. "Voor haar naam wilden we een golfterm kiezen. We maakten een lijstje en toen was Bogey onze favoriet." Soms krijgen ze de opmerking waarom ze Bogey heet ‘want een Bogey wil je toch niet maken?’ "Ja daar moeten we om lachen, ze heet gewoon Bo of Bo-tje, want als je in het bos Birdie gaat staan roepen dan verklaren mensen je ook voor gek toch? Komt er een blonde Labrador uit de bossen gespurt in plaats van een musje."

 

Daphne golf Sluispolder

Heerlijk buiten

Het golfen geeft Daphne een gevoel van vrijheid, ruimte, één zijn met de natuur. “Ik kom echt helemaal tot rust als ik op de golfbaan ben. Soms doe ik mijn oortjes in, maar vaak genoeg ook niet, dan laat ik mezelf helemaal in het moment opgaan.” Over een aantal maanden kan Bogey lekker mee tijdens een rondje 9 holes op Sluispolder. “Ze is nu al een grote hit op de club en heeft zelfs al haar eigen drinkbak. Ik kijk er naar uit dat ze groot genoeg is om de afstand mee te kunnen wandelen.”

In 6 lessen sta jij op de baan!

Doe als Daphne: ga golfen! Golfstart geeft je de beste introductie in de golfsport. Met de actiecode 'Ladies10' krijgen alle vrouwen 10% korting op Golfstart. Dus trommel je vriendinnen op en boek een lespakket bij jou in de buurt. De actiecode kun je invoeren bij het afrekenen van je Golfstart.

Boek hier

Geïnspireerd door het verhaal van Daphne? Laat je meenemen door Shelly Sterk, Miss Montreal en Fatima Moreira de Melo in de wondere wereld van golf!

daphne heeft golf ontdekt