Nieuws

Kersverse vader Scottie Scheffler bereidt zich voor op tweede major van het jaar

De nummer-1 van de wereld, Scottie Scheffler, is vader geworden. Meredith beviel op 8 mei van hun eerste zoon: Bennett.
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

De 27-jarige Amerikaan arriveerde maandag op Valhalla om een negen holes oefenronde te spelen. Jon Rahm was een van de eersten die Scheffler feliciteerde en hem een knuffel gaf op de oefengreen. "Heb je een beetje geslapen?", vroeg de Spanjaard, die zich net als Scheffler opmaakt voor het PGA Championship, het tweede major van het seizoen (klik hier voor de voorbeschouwing in 'Wie Speelt Waar?').

'Het was moeilijk om thuis weg te gaan'

De vraag van veel fans is natuurlijk hoe het de voorbereiding beïnvloedt van de meest dominante speler sinds tijden. "Het was moeilijk om het huis vanmorgen te verlaten, maar ik ben er, en ik ben vastberaden om deze week goed te spelen", aldus Scheffler.

Scheffler (27) won vier van de vijf laatste toernooien die hij speelde, waaronder de Masters op Augusta. Jordan Spieth was de laatste in 2015 die de eerste twee majors van het seizoen won. Na Scheffler zijn Brooks Koepka, die het LIV toernooi won in Singapore, en Rory McIlroy, die zijn laatste twee starts won, volgens de wedkantoren de belangrijkste kanshebbers. 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door Scottie Scheffler (@scottie.scheffler)


Bekijk het interview van de Golf Channel met de kersverse vader: 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Lees meer over
Topgolf