KLM Open

Podje Golf proost met KLM Open-winnaar Guido Migliozzi: 'Het was een geweldige week!'

Het duurde even maar toen was hij er toch, de winnaar van het KLM Open 2024: Guido Migliozzi. Laat op de zondagavond schoof de Italiaan aan voor de vierde en laatste aflevering van Podje Golf - de TV-Show!
Beeld: Beeld: Approach the green / Edwin Vermaas

Beeld: Beeld: Approach the green / Edwin Vermaas

Na een heel lange dag en een play-off kon er dan eindelijk een winnaar gekroond worden. In een play-off op de 18e hole (die twee keer gespeeld moest worden) van The International trok Guido Migliozzi met een birdie aan het langste eind (klik hier voor een uitgebreid verslag).

Gelukkig had de 27-jarige professional toen de zon al onder was nog wel even tijd voor Podje Golf. Wat was de sleutel tot succes en hoe kreeg hij het voor elkaar om deze week maar liefst zes birdies te maken op de slothole? Gerard en Sietse hebben in de wat chaotische setting ook een verrassing voor de kersverse viervoudig DP World Tour-winnaar...

Perfecte slag van Daan Huizing

Eerder op de dag sprak GOLF.NL-verslaggever Stef Swagers met Daan Huizing over zijn hole-in-one en uitstekende laatste ronde, maar natuurlijk kan Podje Golf niet afsluiten zonder een prijsvraag. In deze slotaflevering maak je kans op een paar schoenen van Duca Del Cosma. Laat het goede antwoord achter in een reactie onder de video (op YouTube, Instagram of Spotify) om kans te maken op deze hoofdprijs.
Reageer en maak kans op een paar golfschoenen van Duca Del Cosma
Kijk nu de laatste en vierde aflevering van Podje Golf, de TV-Show vanaf het KLM Open: 

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Podje Golf - de TV-Show op het KLM Open!

Tijdens het KLM Open 2024 brengt GOLF.NL je heel dichtbij. In 'Podje Golf – de TV-Show' bespreken Gerard en Sietse elke dag de belangrijkste gebeurtenissen in en om de baan van The International. Een bomvolle show met interviews, analyses van de mooiste swings, het spektakel Beat the Pro en natuurlijk een blik op het leaderboard van dit internationale toptoernooi. Ook is er elke dag een prijsvraag waarmee de prachtige golfshirts van Joost Luiten en Daan Huizing te winnen zijn. Natuurlijk altijd met het vleugje humor dat je gewend bent van de oude én jonge vriend, dus volg GOLF.NL op Instagram, YouTube en Spotify om geen aflevering te missen.

Prijswinnaars
Aflevering 1: Robert Beijer
Aflevering 2: Marcel Zuidersma
Aflevering 3: Linda van Kampen, Elisa van Bruggen (headcover JL Foundation),  
Aflevering 4: n.t.b.