Nieuws

Min Woo Lee schrikt van huisdier op Pinehurst: 'Stay back, brother. Stay back'

'Let him cook! Let him cook!' roepen zijn fans doorgaans. Min Woo Lee is populair en legt veel momenten vast tijdens zijn eerste jaar op de PGA Tour. Zo ook de oefenronde voor het US Open op Pinehurst. De 'huisdieren' aldaar oogden voor de Australiƫr met Koreaanse roots levensgevaarlijk.
Beeld: Getty Images

Beeld: Getty Images

De spanning was nog nooit zo hoog tijdens de US Open-week, en dat op een maandag tijdens de oefenronde. Grappenmaker van beroep, Min Woo Lee schrikt zich een hoedje - of in zijn geval een koksmuts - van de 'Pinehurst fox squirrel' die om het hoekje komt kijken.

Hij filmt het schattige beestje en roept "Hallo, Pinehurst. Wat is dit voor dier?" Hij vraagt zich af of het een stinkdier, wasbeer of eekhoorn is als het vervolgens zijn kant op beweegt. "Ayy ay-ay-ayy. Stay back brother, stay back." Als je enkel het geluid zou horen zonder de beelden erbij te zien, zou je denken dat er een reuze-alligator zijn kant op beweegt.

Deze beestjes staan bekend om hun ondeugende manieren en voelen zich vaak op hun gemak bij mensen, ondanks dat de meeste mensen die ze op de baan tegenkomen zich direct wapenen met clubs. Waarschijnlijk wilde hij Min Woo Lee gewoon succes wensen in zijn eerste major op Pinehurst nr. 2.

Hoe dan ook, de mascotte van de baan (want er is zelfs merchandise van te koop) is niet in de pan beland van chef Min Woo Lee. Wil je niks missen van de hilarische video's? Volg vooral zijn Instagram-account.

Lees meer over
Fun US Open