Nieuws

YouTuber slaagt na 37 uur eindelijk in missie: hole-in-one!

De kans op een hole-in-one is 1 op 12.500. Voor YouTuber Jersey Jerry van Barstool Sports genoeg reden om een challenge aan te gaan. De Amerikaan begon een livestream die door zou gaan totdat hij de bal in de hole sloeg. Na 37 uur (!) slaagde hij eindelijk in zijn missie.
Beeld: Instagram: @jerrythekid21

Beeld: Instagram: @jerrythekid21

Jerry begon woensdag aan de challenge op de simulator van Barstool Sports in Chicago. Na 24 uur zwoegen was het hem nog niet gelukt, maar hij bleef vastberaden om zijn doel te bereiken. Dat kwam mede door de support van bekende golfers als Max Homa en Brooks Koepka.

Nadat Jerry een aantal uur had geslapen naast de simulator ging hij donderdag verder. Zijn 2.627ste poging, 37 uur na het begin van de livestream, bleek de ultieme te zijn: hole-in-one! Bekijk hieronder de beelden:

Vanuit Hawaii, waar het eerste PGA Tour-toernooi van dit seizoen wordt gespeeld, kreeg Jerry feliciaties van Homa, Rickie Fowler, Tommy Fleetwood, Sahith Theegala, Ludvig Aberg en Wyndham Clark.

Logischerwijs genoot Jerry niet de hele tijd van de challenge. "Ik ben zo moe van alle golfswings. Dit is de laatste plaats waar ik nu wil zijn", zei hij na weer een mislukte poging. Het waren twee dagen die hem nog lang zullen bijblijven.

Lees meer over
Hole in one