Equipment

Met deze valentijnsgolfballen van Callaway steel je de show én harten

Het glazuur springt van je tanden bij het zien van deze golfballen, maar op een dag als vandaag is een dozijn van deze 'snoepjes' misschien wel het begin van een nieuwe (golf)liefde. Callaway lanceert de 'Chrome Tour Valentine's Golf Hearts ball'.
Beeld: Instagram Callaway

Beeld: Instagram Callaway

Wij slaan als taalvirtuozen hélemaal aan op de woordspelingen: 'PAR TEE', 'FORE EVER', 'NICE PUTT' en 'CUTE TEE'. Dit is zowel een perfect valentijnscadeau voor de liefde in je leven, als misschien wel voor jezelf, want ook jij verdient iets leuks! Een doosje van drie ballen stop je gemakkelijk en stiekem in de tas van die onbereikbare liefde op de golfbaan. 

Allemaal belangrijke ingrediënten voor een succesvolle relatie... (en golfcarrière)

De ontvanger zal in elk geval onder de indruk zijn van de kwaliteit van de ballen, want de Chrome Soft is niet zomaar een golfballetje. Van kern tot buitenkant, elk detail is geoptimaliseerd voor de betere speler die op zoek is naar afstand en gevoel. De Callaway-ballen hebben ook een consistente vlucht, uitstekende controle en indrukwekkende duurzaamheid. Laat dit nou net ook belangrijke ingrediënten zijn voor een succesvolle relatie... (en golfcarrière).

Te koop via de website van Callaway: dozijn voor € 65,-

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Lees meer over
Equipment Fun