Topgolf

Beelden om van te smullen: vijf (!) holes-in-one in Par 3 Contest verbleken bij waanzinnige putts van Bubba Watsons dochter

Op de woensdag van de Masters staan de kinderen van spelers in de schijnwerpers tijdens de Par 3 Contest. Ondanks vijf holes-in-one was Dakota Watson, dochter van tweevoudig Masters-winnaar Bubba Watson, de grote ster op Augusta National. Met niet één, niet twee, maar drie waanzinnige putts!
Beeld: Getty Images

Beeld: Getty Images

Spelers mogen tijdens de Par 3 Contest hun caddie en/of familieleden laten meedoen. Ze doen dan vanzelfsprekend niet meer mee voor de overwinning, die naar Rickie Fowler ging, maar het levert altijd prachtige beelden op.

Bubba Watson liet zijn dochter al vroeg in de ronde een putt maken. Het bijna onmogelijke gebeurde: ze maakte 'm. Het verhaal werd echter nóg mooier toen ze even later een veel langere putt wist te holen. En om het feest compleet te maken, deed ze het op de laatste hole nóg een keer dunnetjes over. Als onderstaande beelden geen lach op je gezicht toveren... Dakota Watson, onthoud die naam!

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Tommy Fleetwood vond putten niet genoeg, dus liet hij zijn zoontje Frankie afslaan op hole 9 van de par-3-baan. Zijn swing belooft veel voor de komende jaren. Gaat hij in 2025 wel de green raken?

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

In juli vorig jaar werd Brooks Koepka voor het eerst vader, van zoontje Crew. Nog geen negen maanden later staat de kleine man al op Augusta National. Je kunt er maar beter op tijd bij zijn.

Holes-in-one

Maar liefst vijf keer kon er heel hard gejuicht worden gisteravond. Sepp Straka, Luke List, Gary Woodland, Viktor Hovland en Lucas Glover wisten allemaal een hole-in-one te maken. We hebben ze allemaal voor je op een rij gezet:

En eigenlijk was er nog eentje, maar die telt als een hole-in-three. Bryson DeChambeau sloeg zijn eerste bal het water in, sloeg opnieuw af en prompt ging de bal met een slam dunk in de hole!

Donderdagmiddag om 16.30 uur begint de eerste ronde van de Masters.

Lees meer over
Masters Hole in one Fun