Topgolf

Viktor Hovland maakt hole-in-one. Team Europe op ‘3-0’ en de openingsceremonie

Oefendagen op de Ryder Cup zijn vaak al drukbezocht. En wie voor de donderdag van vandaag een ticket had bemachtigd, heeft waar voor zijn geld gekregen. Waarom?
Beeld: Getty Images

Beeld: Getty Images

Viktor Hovland laat vorm zien

Een hole-in-one of op de par-4 vijfde hole. In de wie speelt waar werd het al gemeld: er zijn 3 par-4 holes die 'te halen' moeten zijn. Wat wil zeggen, in 1 slag op de green. Dat heeft Viktor Hovland dus mooi gelezen. Is het te vroeg pieken of zullen we er verder geen lading aan geven en gewoon genieten van dit moment?

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

3-0 voor Team Europe

Een week geleden zette het Junior Solheim Team Europe de 1-0 op het scorebord, gevolgd door de echte Solheim Cup. Vandaag was het de beurt aan Team Europe in de Junior Ryder Cup. Zet Europa de lijn door en wordt het 4-0 dit weekend? 

Junior Ryder Cup 2023 voor Europa
Beeld: Getty Images

Ciao a tutti

We zaten er helemaal klaar voor: de openingsceremonie waar de teams worden geïntroduceerd, teamcaptains onder luid applaus worden verwelkomd en de ‘pairings’ van de eerste wedstrijddag worden bekendgemaakt. Opvallend deze editie: geen WAG's (wives and girlfriends) op het podium. Die stonden gisteravond al in het middelpunt van de belangstelling toen de captains en twee dozijn spelers met hun +1 uit eten ging. Op 1 speler na dan, die maakte vandaag een hole-in-one.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Lees meer over
Ryder Cup Topgolf Toernooien