Nieuws

'Dit is hét hulpmiddel voor jouw swing!'

In Podje Golf 66 proberen Gerard en Sietse de nieuwste rage in golfland: de ProSENDR. Dit hulpmiddel zou wonderen verrichten voor je swing. Onder begeleiding van twee PGA Professionals van Golfcenter Seve Rotterdam ondervinden de mannen of de hype terecht is.

In aflevering 66 van Podje Golf proberen Gerard en Sietse een nieuw uit Amerika overgevlogen hulpmiddel waarmee je veel betere ballen zou slaan. Rory McIlroy, Ruoning Yin - de nummer 1 bij de vrouwen - en veel andere topspelers zijn er razend enthousiast over.

Met de deskundige hulp van de PGA Professionals Jacob Frima en Michael Koster van Golfcenter Seve nemen ze de uitvinding van David Woods en Sean Foley, de voormalig coach van o.a. Tiger Woods en Anne van Dam, onder de loep.

Slaat Podje Golf echt betere ballen dankzij dit rare apparaat of is het de zoveelste hype (van Gerard) die ProSENDR? Ook spreken ze met de professionals van Seve over het nut van hulpmiddelen in het algemeen. Deze aflevering zijn er natuurlijk ook weer golfballen te winnen. Luister dus nu Podje Golf 66!

'Podje Golfis te beluisteren via jouwfavoriete streamingdiensten: Spotify, Apple en Google Podcasts.

 

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Reageer

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl.

en accepteer marketing cookies om deze video te kunnen bekijken.

Lees meer over
Podcast Instructie