Dutch Ladies Open

Kom je naar het Big Green Egg Open? Sla hole 19 niet over!

Tropische temperaturen op de Hilversumsche Golf Club dit weekend. Aan alles is gedacht om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Naast de 18e green kun je als bezoeker plaatsnemen op hole 19, onmiskenbaar de favoriete plek van iedere golfer. En nu niet enkel vanwege de lekkere versnaperingen. Winacties, kortingen en fittings, je vindt het er allemaal.
Beeld: Edwin Vermaas - Approach the green

Beeld: Edwin Vermaas - Approach the green

Korting korting!

Shoppen kun je bij Jumbo Golf & Hockey. Speciaal dit weekend stunten ze met 60 procent korting op golfkleding en schoenen. En als je dan toch bezig bent: kies voor 5€ een kleurrijke vizor uit de bak bij de kassa. Bij de ingang is een ‘rad van fortuin’ met leuke gadgets waarvan de klapper toch wel een gloednieuwe driver is.

Rad bij jumbo hole 19
Beeld: Edwin Vermaas - Approach the green

Reisadvies

Na het weekend zijn de tropische temperaturen weer een tijdje van de baan. Niet getreurd, Pin High Golftravel helpt je in samenwerking met het Verkeersbureau van de Algarve aan een reisadvies op maat. Boek je direct? Dan krijg je een reishoes cadeau. Ook zijn er prijzen te winnen door de QR-code te scannen of het aantal golfballen in de vaas te raden.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Welke bal past het best bij jou?

Over golfballen gesproken. Speel je nog niet met een vaste bal? In de Titleist-stand vind je productspecialisten die je informatie geven over de verschillende golfballen in het assortiment. Kijk samen met deze specialisten welke bal het beste bij jou past!

Ball fitting bij titleist
Beeld: Edwin Vermaas - Approach the green

Proost!

Warm weer vraagt om rosé, ijskoude rosé. Bernardus laat je haar nieuwste aanwinst proeven. Een Franse premium rosé met een vleugje Californië. Ook wordt er geproost op de komst van de Solheim Cup in 2026 naar de gelijknamige golfbaan in Cromvoirt. Wil je voor thuis een flesje (of doosje) bestellen? Speciaal voor de lezers van GOLF.NL geeft Bernardus 10 procent korting op de wijnen. Gebruik de code BWBG23 bij het afrekenen. Geldig tot en met 19 september 2023.

Wijn van Bernardus
Beeld: Edwin Vermaas - Approach the green

Controlecentrum

De verkeerstoren van Schiphol is er niks bij. Het controlepaneel van Big Green Egg Open Radio is bij Hole 19 te vinden. Op het terras is het te beluisteren zodat je niks mist van de wedstrijd. Maar mocht je de baan in gaan, dan kun je met je oortjes in ook naar de radio luisteren.

Radio Big Green Egg Open
Beeld: Edwin Vermaas - Approach the green

Burgers voor burgers

Op een evenement waar Big Green Egg de hoofdsponsor is, kan een vers gemaakte burger natuurlijk niet ontbreken. De chefs bereiden drie varianten, dus geef je smaakpapillen een traktatie.

Hamburgers
Beeld: Edwin Vermaas - Approach the green

 

Lees meer over
Dutch Ladies Open