Beleving en inspiratie

Hoe vaak bedenk jij een smoes om te kunnen golfen?

Hoe vaak moet jij je in allerlei bochten wringen om een rondje golf te kunnen inplannen? Welkom bij Sweetspot. Hier vind je leuke filmpjes, gekke nieuwtjes en niet-alledaagse berichten. Tips zijn welkom. Stuur ze naar redactie@golf.nl.

Sweetspot

[swiet-spot] • Engels

Betekenis in golftaal: het midden van het clubblad. Oftewel: de beste plek op je veertien clubs waar je de bal moet raken. Moet je wel goed mikken natuurlijk.

Smoesje

Het valt niet mee om in je agenda tijd vrij te maken voor een rondje golf. Vooral als anderen ook graag die tijd van je vragen. Maar je kunt er natuurlijk je werk van maken…

Backslap

Als je iets meer tijd hebt voor een rondje golf, moet je natuurlijk vooral een warming-up niet vergeten. We hebben een exclusieve warming-up drill van niemand minder dan olympisch zwemkampioen Michael Phelps. Als je dit kunt nadoen, dan komt het met die swing ook wel goed.

Droom

Dit is natuurlijk de droom van elke golfer. Zodra je de bal hebt geraakt, weten waar die eindigt. In de hole…

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Verrassing

Dat was voor deze jonge golfer natuurlijk een verrassing. Je eerste golfrondje en dan een hole-in-one kunnen bijschrijven. Veel beter wordt het niet…

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Motocaddy

Tot slot: gespot voor het stoplight: de motocaddy. Maar dan niet de versie die je op de golfbaan ziet. Roept bij ons de vraag op: heb je hier een motorgolfvaardigheidsrijbewijs voor nodig?

Met je motor en golftas voor het stoplicht
Lees meer over
Fun