Nieuws

Champagne? Nee, Tony Finau viert zege door zijn 'kidsclub' te caddiën

Dat Tony Finau een echte familieman is, werd na de winst in het Mexico Open nog maar eens bevestigd. Hij speelde met twee van zijn vijf kinderen nog een rondje op de verlichte par-3-baan.

Waar menig golfer op de PGA Tour de winst viert met champagne in een privéjet onderweg naar het volgende toernooi, neemt Tony Finau de tijd om zijn twee kinderen te caddiën op de par-3-baan vlak bij de toernooibaan. De fotografen waren allang vertrokken toen het drietal de verlichte baan betrad. Sharon Shin, werkend bij de PGA Tour, filmde het familie-uitje en deelde het via Twitter.

Tony Familyman Finau

In de achtdelige serie op Netflix - waar wij in februari een recensie over schreven - gaf Tony al een kijkje binnen de muren van het gezin (aflevering 6). Sinds het overlijden van meerdere familieleden heeft Tony met zijn vrouw Alayna besloten dat het hele gezin meereist tijdens het PGA Tour-seizoen. Tony komt zelf uit een warm nest en miste simpelweg te veel van de ontwikkeling en gezelligheid van zijn eigen gezin. De kinderen zijn inmiddels niet meer uit de persruimtes weg te denken. In Mexico nemen ze zelfs de microfoons ter handen en interviewen elkaar. De teller op de adorable kids ranking schiet door het dak, en het seizoen duurt nog even.