Beleving en inspiratie

Vaderdagcadeaus voor jouw golfgekke vader

Over een week is het weer Vaderdag. Ziet jouw vader je wéér aankomen met nieuwe sokken, een stropdas of multipack boxershorts? Dat kan creatiever. We helpen je een handje met deze originele golfcadeaus. Thank us later!

De tips zijn allemaal afkomstig van de website Etsy.com. Een internationaal platform waar creatieve en gepersonaliseerde cadeaus verkocht kunnen worden door de makers zelf. Je bent met zo'n cadeau dus persoonlijk, origineel èn je steunt de creatieve ondernemers: win-win dus! Je kunt zoeken op wereldwijde makers en makers binnen Nederland.

Tip 1) Verzamelplaats

Geef jij je vader met Kerstmis, Sinterklaas, zijn verjaardag en Vaderdag altijd een dozijn ballen, dan ben je met dat cadeau inmiddels wel af. Verzamelt hij logo-ballen van de banen waar hij een speciale herinnering aan heeft? Dan kun je jouw oude verzamelaar vast heel blij maken met een mooi gepersonaliseerd bewaarbord. (zie foto boven)

Shop hem hier

Tip 2) Een woordgrapje is altijd een goed idee

T-shirt best dad by par

Heeft jouw vader gevoel voor humor? Dan kan hij woordgrapjes zeker goed waarderen. Wij van de redactie gaan er in ieder geval echt goed op. Het verzamelbord uit tip 1 (zie hierboven) heeft ook een tee-rific woordgrapje, was je dat al opgevallen? Dit t-shirt is ook wel lekker om mee op een par-tee te komen.

Shop hem hier

Tip 3) Een headcover zoals hij bedoeld is

Headcovers voor over de hybride clubs en driver zijn er in alle soorten. Bert, Ernie, Frankie (die van Tiger Woods) of ieder ander dier en stripfiguur, je kunt het zo gek niet bedenken. Maar een echte headcover is natuurlijk een portret van je vader zelf. Dan kan hij zelf een oogje in het zeil houden.

Shop hem hier

Een headcover met letterlijk het hoofd van je vader - golf vaderdagcadeau

Tip 4) Jong geleerd

Is de papa in kwestie nog een kersverse of soon-to-be papa? Dan is het grootste cadeau al dat er een future golfing buddy is/wordt geboren. Een schot voor open doel is dan natuurlijk om de kleine te hullen in een echte golf romper. 

Shop hem hier

Daddy's future golfing buddy
Lees meer over
Fun