Beleving en inspiratie

Vaderdag komt eraan! Geef je vader het mooiste van buiten cadeau

Vaderdag staat voor de deur. Een voorbereid mens heeft de halve wereld, dus we geven je alvast wat inspiratie om 'die ouwe' de golfbaan op te helpen. Op 18 juni is het zover. Je hebt dus nog 1,5 week de tijd om de agenda's te checken en een complot op te stellen zodat je hem kunt verrassen.
Beeld: Bert van der Toorn

Beeld: Bert van der Toorn

Tip 1) Probeer golf

Heb jij een vader die nog niet golft (of golf je ├╝berhaupt zelf ook niet)? Dan kun je op zondag 18 juni samen een golfles proberen (of verras je vader met een proefles). Op de website probeergolf.nl is al aanbod te vinden van de deelnemende golfbanen. De komende week zal daar nog meer bijkomen. Want, hoe begin je met golf? Vaak op aanraden van iemand anders die al verknocht is geraakt met de sport. Kijk geheel vrijblijvend tijdens een kennismakingsles of golf iets voor jou is.

>> Check het aanbod op probeergolf.nl

Tip 2) Geef golflessen cadeau: golfstart

Is jouw vader er al lang uit dat hij wil leren golfen, maar blijft de excuus-kaart getrokken worden met daarop geschreven 'geen tijd', 'geen geld' of 'ik wil niet alleen'? We helpen je een handje. Het aanbod op GOLFSTART wordt ook continue aangevuld door heel Nederland. Er zijn cursussen die direct starten op 18 juni, dus dan kun je direct de daad bij het woord voegen. Golfstart legt de nadruk op samen leren golfen. De groepslessen werken namelijk niet alleen motiverend, ze zijn ook heel gezellig!

>> Zoek en boek een GOLFSTART

Lukt het niet om direct op 18 juni te starten? Dan kun je een voucher cadeau doen zodat er een (golf)stok achter de deur is om echt de 6 lessen in te plannen.

Tip 3) Greenfee op jouw kosten

Golft je vader al? Mooi! Je kunt hem trakteren op een rondje golf, altijd goed een beetje quality-time. Hij mag kiezen waar, of jij kiest een leuke plek die jullie nog niet kennen. De greenfee en het drankje met bijlage zijn natuurlijk op jouw kosten.

>> Boek een starttijd via GOLFGO

Lees meer over
Beginnen met golf GOLFGO