Beleving en inspiratie

Anna Redding leest een thriller op de green: lees jij weleens óp de golfbaan?

Neem jij weleens een boek mee de golfbaan in? Voor Anna Redding, professioneel golfster, is het de gewoonste zaak van de wereld. Niet alleen tijdens een oefenronde, ook in een wedstrijd!

Een caddieboekje meenemen als je gaat golfen is de normaalste zaak van de wereld. Handig om een beetje kennis van de baan op te doen, voordat je de perfecte bal slaat. Of het regelboekje. Dat zit natuurlijk ook in je tas. Maar een roman, een psychologische thriller?
Anna Redding gaat er in elk geval op de fairways goed op.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

De 26-jarige speelster op de Epson Tour, het tweede professionele niveau in de Verenigde Staten, slaat tussen de slagen regelmatig een pagina van een roman of thriller open. Om even de gedachten te verzetten of om een wachtmomentje in de baan te doden.
Dat bleef natuurlijk niet onopgemerkt en toen de foto van een lezende Anna het internet haalde, voedde dat uiteraard de nieuwsgierigheid. Maar over wat ze zoal leest en waarom, liet Anna zich nog in detail uit. Wat dat betreft is ze zelf geen open boek.

Boekenclubje

Wel besloot de Amerikaanse na alle belangstelling spontaan een verzoek om je bij haar boekenclubje aan te sluiten de wereld in te slingeren.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Het lezen van boeken is overigens niet haar enige hobby. Wijn drinken en de Formule 1 kijken, doet ze volgens eigen zeggen ook graag. Maar een relatie met die hobby’s hebben we bij Anna op de golfbaan nog niet kunnen ontdekken.

Lees meer over
Fit en Gezond