Beleving en inspiratie

Video: holes-in-one die jij vast nooit maakt

Een hole-in-one in golf is op zich al heel bijzonder, maar als je ’m dan ook nog op camera hebt of – nog zeldzamer – op camera hebt voorspeld dat je ’m gaat maken? Pfff, veel gekker wordt het niet.

Op toernooien van de professionele tours staat er meestal wel een camera op een par-3 hole om een mogelijke hole-in-one vast te leggen. Al helemaal wanneer er op die hole ook nog een dikke auto te winnen is. Maar wij, ploeterende huis-tuin-en-keuken-golfers, maken dat nooit mee. Daarom is het natuurlijk heel bijzonder wanneer je tijdens een gewoon rondje een hole-in-one maakt die ook nog eens op beeld staat.

Kijk even mee. Deze golfer kondigt zijn hoogtepunt zelfs aan. Dan ben je toch wel een golfbaas 2.0…

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Par-4

Ook spectaculair is deze op camera vastgelegde hole-in-one. Het team van GoodGoodGolf maakt dagelijks leuke filmpjes over golf en is op zoek naar unieke content, maar deze hole-in-one valt niet op een par-3 maar op een par-4. Let ook even op, deze golfer was al blij dat zijn bal op de green eindigde. Maar het werd nog leuker dus. Heus, wij zijn al blij met eentje in onze hele carrière op een par-3…

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door ZIRE GOLF (@ziregolf)

Lees meer over
Hole in one