Nieuws

Hole 19 op Michelin-niveau: dit restaurant behoudt ster

Culinair golfnieuws uit Cromvoirt! Voor het derde jaar op rij is Noble Kitchen, het hoogstaande restaurant van ‘patron-cuisinier’ Edwin Kats op Bernardus, beloond met een Michelinster.
Beeld: Noble Kitchen

Beeld: Noble Kitchen

De negentiende hole is voor menig golfer (bijna) net zo belangrijk als de achttien gespeelde holes daarvoor. Op veel Nederlandse banen kan je uitstekend eten, maar op weinig plekken lukt dat nog beter dan op Bernardus. Het restaurant in het clubhuis bestaat uit een brasserie (Bernardus Café) en een afdeling ‘fine dining’. Noble Kitchen heeft ook een groot terras en trekt veel niet-golfers: fietsers, wandelaars en restaurantliefhebbers die op de goede reputatie van sterrenchef Edwin Kats afkomen. Afgelopen weekend vierde zijn team alweer de vijfde verjaardag van het restaurant.

Relaxed, loungy en kleurrijk

Noble Kitchen is sinds 2020 in het bezit van een Michelinster en dat is niet voor niks. De Michelin schrijft over het restaurant: "De chefs verwerken een flinke knipoog naar Azië in hun gerechten. Het vleugje oosterse subtiliteit zorgt telkens voor opwinding. Noble Kitchen is het soort zaak waar men elke dag heen wil. Om te proeven, te ontdekken en lekker relaxed te smullen."

Een vijfgangendiner kost 76 euro en voor zeven gangen ben je 96 euro kwijt.

Bernardus is komende maand weer gastheer van het KLM Open en in 2026 zelfs decor van de Solheim Cup.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door Noble Kitchen (@noblekitchencromvoirt)

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door Noble Kitchen (@noblekitchencromvoirt)

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Een bericht gedeeld door Noble Kitchen (@noblekitchencromvoirt)

Lees meer over
Culinair