De baan op

Golfen met De Haas en wie zijn de zes gelukkige winnaars?

Gerard en Sietse schrikken van al het Nederlandse golfleed in de inbox van podje@golf.nl. Meer dan 100 mensen reageerden op de prijsvraag voor de masterclass van het Nieuwe Golfen. Naast het bekendmaken van de winnaars bellen de mannen ook even met de kersverse winnaar op de Pro Golf Tour: Floris de Haas. Luister Podje Golf #48!
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

In Podje Golf 48 bellen Gerard en Sietse met Floris de Haas, de winnaar van het FaberExposize Open op de Pro Golf Tour. Hoe klaarde de 34-jarige professional na jaren lang doorzetten de klus op de Gelpenberg. Wat is zijn ambitie voor de toekomst en hoe financiert hij zijn profcarrière?

Er kwamen meer dan 100 e-mails binnen op podje@golf.nl van veelal wanhopige golfers die de hulp van Michel Put, de gast in aflevering #47, goed kunnen gebruiken. En daarom maken de mannen van Podje Golf naast de reguliere prijsvraag - er zijn weer golfballen te winnen - ook de zes gelukkige winnaars bekend die kennis gaan maken met het Nieuwe Golfen.  Luister nu Podje Golf 48!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher. Klik hier voor beelden van Gerard en Sietse die kennismaken met het Nieuwe Golfen.

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

 

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via mail podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast