Nieuws

NGF Competitie: golffeest of stoorzender?

Achttienduizend golfers gaan vanaf morgen weer de baan in voor de NGF Competitie. Waarom is de competitie zo populair en kan het aantal deelnemers nog verder groeien? Doen er binnenkort ook professionals mee aan de competitie en zijn er nog andere wijzigingen aan het grote jaarlijkse golffeest? Luister nu Podje Golf #37!
Beeld: Golfsupport.nl

Beeld: Golfsupport.nl

Na twee jaar wachten gaan vanaf 19 maart bijna achttienduizend golfers de baan in voor de jaarlijkse NGF Competitie. En dus praten we in Podje Golf #37 met Mr. Competitie, Abe Jan ter Beek. Heeft de indeling hem veel kopzorgen opgeleverd? Worden er topamateurs betaald door clubs? Mogen er binnenkort professionals meedoen en gaat de Competitie ten onder aan het eigen succes? En waarom spelen Gerard en Sietse - die door zijn chipproblemen overweegt om een chipper aan te schaffen - eigenlijk geen competitie meer? Doe mee met de prijsvraag om golfballen te winnen, dus luister nu Podje Golf #37!

'Podje Golfis te beluisteren via jouw favoriete streamingsdiensten: Spotify, Apple, Google Podcasts en Stitcher

Luister nu 'Podje Golf'

en accepteer marketing cookies om deze inhoud te kunnen bekijken.

Vergeet niet te volgen en klik op het bel-icoontje voor een melding bij een nieuwe aflevering!

Heb jij een regelvraag?

De volgende Podje Golf - aflevering 38 - staat in het teken van de golfregels. Heb jij een regelvraag voor onze gast, Wouter Quispel (NGF Handicap & Regelcommissie), stuur dan een mail naar podje@golf.nl. De leukste vragen belonen wij met een doosje Titleist ballen!

Stel vragen!

Luister de podcast en schroom niet om een vraag te stellen, je oordeel en/of suggesties te geven. Dat kan via podje@golf.nl. We beloven dat de luisteraar wordt gehoord en zijn of haar mening zeker in de uitzendingen terug te horen zal zijn!

Lees meer over
Podcast Competitie NGF