De baan op

Gezocht: sunset golfers

Ga jij het liefst golfen als de zon bijna ondergaat? Even de laatste zonnestralen absorberen net na het avondeten. Ben jij een echte sunset-golfer? Meld je aan! 
Beeld: Loes Markhorst

Beeld: Loes Markhorst

Op het moment dat dit bericht online komt, ben je natuurlijk geconcentreerd de laatste hole aan het afronden, want je bent een sunset-golfer of niet. Dan ben je in deze tijd van het jaar rond 22.00 uur nog op de golfbaan te vinden. Eerder was GOLF.NL eens op zoek naar early birdies. Als tegenhanger van deze portretten komen we graag in contact met de golfers die het liefst golfen als de zon bijna ondergaat.  

Heb jij een leuk golfgroepje waarmee je golft als de kinderen in bed liggen of na een daghap op de club? Heeft jouw golfgroepje zelfs een thematische bijnaam? Voor jou geen vroege ochtendrondes, maar lekker voor het slapengaan de dag verwerken met een ondergaande zon. We zoeken écht de sunset-lovers met leuke anekdotes en grappige verhalen.

Ben jij een echte sunset-golfer? Meld je aan! Dat kan door een mail (liefst met een foto van jou/jullie en de zonsondergang) te sturen naar redactie@golf.nl. We maken in augustus 4 portretten voor het online magazine van september. Het zou mooi zijn als we dan (natuurlijk bij zonsondergang) kunnen afspreken voor foto's en een interview. Half augustus nemen we contact op met de mensen die zich hebben aangemeld waarmee we graag de portretten gaan maken.