Nieuws

Gezocht: golfgezin voor documentaire

Ben jij onderdeel van een echt golfgezin? Zijn birdies, bogeys en bunkers termen die op zondag tijdens het ontbijt meermaals voorbij komen? Hebben de kinderen een betere approach dan de ouders? En worden opa en oma nog elke keer uitgedaagd? Dan is nu je kans om dit aan Nederland te laten zien!

Wij zijn op zoek naar een gezin waarvan de ouders en kinderen met veel plezier samen golfen en mee willen doen aan de opnames van een korte documentaire. In deze documentaire zullen jullie golfverhalen en -avonturen gedurende een dag mooi op film gebracht worden. 

Aanmelden

Dus kunnen jullie met plezier en passie over golf praten en is golf voor jullie het ultieme gezinsuitje? Meld je dan nu aan! Mail een gezinsfoto en eventueel een korte introductievideo naar redactie@golf.nl en vertel waarom jullie als gezin geschikt zijn. 

Aanmelden kan tot en met woensdag 7 september. Hoe meer informatie over het gezin hoe beter, dan kunnen we een goede selectie maken. De video wordt gebruikt voor een campagne. De opnamedatum zal in overleg snel plaatsvinden (nu de natuur nog vol schoonheid is met de heide in bloei en blad aan de bomen).