Advertorial

JackNicklaus Golfmode bij Jumbo Golf

Jumbo Golf heeft een geweldige actie: als je shopt uit de nieuwe JackNicklaus voorjaarscollectie, dan maak je kans op een volledig verzorgde reis voor twee personen naar The JackNicklaus International Invitational in de Verenigde Staten.

Jack Nicklaus behoort tot de beste golfers aller tijden. Van de jaren 60 tot midden-eind jaren 80 was hij zeer succesvol op de PGA Tour en van begin-midden jaren 90 tot het einde van zijn carrière (2005) op de Champions Tour.

Jumbo Golf voert exclusief in Nederland de JackNicklaus golfmode collectie die bestaat uit hoogwaardige golfmode, ontworpen voor iedere golfer en golfster die graag modisch en comfortabel gekleed op de golfbaan verschijnt.

Verzorgde reis naar Ohio

Om te vieren dat de nieuwe voorjaarscollectie van JackNicklaus bij Jumbo Golf binnen is, loopt er tot en met 30 april een geweldige actie: jij kunt kans maken op een volledig verzorgde reis voor twee personen naar The JackNicklaus International Invitational in Columbus, Ohio (Verenigde Staten). Alles wordt geregeld, van vliegtickets tot transfers en van diners tot openingsreceptie. Het toernooi wordt gespeeld op de exclusieve, door Jack Nicklaus ontworpen, New Albany Country Club, waar je als echte tourspeler wordt verwelkomd. Op vrijdag en zaterdag mogen jullie als toeschouwers The Memorial Tournament van de PGA Tour bijwonen.

Shop jij vóór 30 april 2022 iets uit de nieuwe JackNicklaus voorjaarscollectie bij Jumbo Golf? Dan maak je automatisch kans op deze fantastische prijs!

Haast je daarom snel naar één van de Jumbo Golf vestigingen of shop online op jumbogolf.com.