Beleving en inspiratie

Rico, golfmode 2.0, Limburgs golf en meer inspiratie!

Het digitale magazine van GOLF.NL is uit. Nu nog léuker om te lezen. Klik op de link onderaan het verhaal en laat je inspireren.

Kickbokser Rico Verhoeven vertelt dat golf hem voorlopig nog ‘klein’ krijgt maar dat hij zo is gegrepen door de sport, dat er nog wel wat ronden volgen voordat hij is uitgeteld…

Fantastische swing

Louis Oosthuizen staat op het Dutch Open niet op de tee, hij moest op het laatste moment met een blessure afzeggen, maar we hebben 'm wel in ons magazine. Met zijn fantastische swing, waar jij wel wat van kunt opsteken. Landschapsfotograaf Bas Meelker trok erop uit om banen te fotograferen zoals je ze nooit eerder zag.

Limburg staat op

Verder bezochten we Limburg, deze zomer zwaar getroffen door overstromingen, maar voor de golftoeristen zijn de mooiste plekjes weer met man en macht hersteld. En modekenner Fiona Hering laat haar licht schijnen over golfmode 2.0.  De diva van de modejournalistiek ontdekte heus wel wat pareltjes in golffashion...

Maar er is natuurlijk meer! Ontdek het zelf in het magazine. Veel leesplezier. Oh ja, vergeet niet mee te doen aan de leuke winactie. Misschien win jij wel de PinHigh-golfreis naar het luxe PGA Catalunya!

Ga hier naar het magazine!