Golfbijlage AD bij miljoenen in de bus

Vandaag is bij het AD een bijlage over golf verschenen. Daarin leuke artikelen over de golfsport en waarom onze sport nou zo leuk is om te doen. Nieuwsgierig naar de inhoud? Verderop vind je een link naar de digitale versie.

In de bijlage onder meer een leuk verhaal over de perfecte wandeling (ja, wij weten wel waar…), interviews met Nederlands beste golfer Joost Luiten en beste golfster Anne van Dam, het jonge talent Jerry Ji, uitleg van de golftermen en basisregels en waarom natuur en golf(banen) onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Ook lees je over hoe je het beste kunt beginnen met golf.

Golfplezier

16 pagina's over golf die recht doen aan het plezier dat nu 400.000 mensen aan de golfsport beleven. De belangstelling voor golf is het afgelopen jaar enorm toegenomen! Meer jongeren en meer vrouwen zijn gaan golfen, omdat bewegen, het sociale aspect en lekker actief zijn in de natuur veel mensen aanspreken. Golf jij al? Dan leuk om een vriend of vriendin te tippen! Je kunt het AD nog snel kopen natuurlijk, maar lukt dat niet, dan vind je hier de digitale versie van de bijlage over golf.

Bijna drie miljoen lezers

De lezers van het Algemeen Dagblad (AD) en de regionale dagbladen de Gelderlander, de Stentor, Tubantia, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN deStem en PZC hebben de bijlage vandaag in hun (digitale brieven-) bus of bij het gekochte exemplaar gekregen. Daardoor zullen minstens 2,7 miljoen lezers plezier kunnen beleven aan mooie artikelen over de golfsport. En de volgende stap is natuurlijk simpel: lekker naar de golfbaan!

Ga hier naar de digitale versie van de AD-bijlage